صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۷۲۴۴۸
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۳
شورای پول و اعتبار تصویب کرد؛

گروه اقتصاد: مؤسسات اعتباری دارای مجوز از بانک مرکزی برای افزایش سرمایه نقدی خود با رعایت قانون تجارت و اخذ مجوز از بانک مرکزی و سازمان بورس و اوراق بهادار مبادرت به انتشار صکوک اجاره، قابل تبدیل به سهام خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به نقل از روابط‌عمومی بانک مرکزی، یکهزار و یکصد و نود و سومین جلسه شورای پول و اعتبار روز گذشته،  هفتم بهمن ۱۳۹۳ به منظور ایجاد شرایط مطلوب برای افزایش سرمایه نقدی بانک‌ها و اجرای بهینه ابزارهای نوین مالی اسلامی در کشور برگزار شد.

بنا براین گزارش، موسسات اعتباری دارای مجوز از بانک مرکزی برای افزایش سرمایه نقدی خود با رعایت قانون تجارت و اخذ مجوز از بانک مرکزی و سازمان بورس و اوراق بهادار مبادرت به انتشار صکوک اجاره، قابل تبدیل به سهام خواهند نمود.

همچنین شورا با استفاده از نهاد واسط (ناشر) که با رعایت قانون توسعه ابزارها و نهاد های مالی جدید در بازار پول تاسیس می شود، موافقت کرد.

شایان ذکر است شورای پول و اعتبار دستورالعمل نحوه رسیدگی به شکایات مشتریان موسسات اعتباری را در 11 ماده و 9 تبصره مورد تصویب قرار داد.

ضمنا شورا مقرر نمود برای اجرای کامل این دستورالعمل، بانک مرکزی ساختار و نیروی انسانی مناسب برای انجام این وظیفه را فراهم نماید.