صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۸۸۱۷۴
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۵
پورمعین:

گروه فعالیت‌های قرآنی: دبیر شورای راهبردی قرآن در مناطق آزاد تجاری ـ اقتصادی از برپایی اولین مسابقات سراسری قرآن، ویژه منتخبان این مناطق به میزبانی منطقه چابهار خبر داد.

محمدرضا پورمعین، دبیر شورای راهبردی قرآن در مناطق آزاد تجاری ـ اقتصادی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)،  با اعلام این خبر گفت: اولین دوره مسابقات سراسری قرآن ویژه منتخبان مناطق آزاد تجاری 27 تا 30 بهمن‌ماه در منطقه چابهار برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این مسابقات در رشته‌های حفظ، قرائت، مفاهیم و اذان برپا می‌شود، ادامه داد: مسابقات فوق به همت دبیرخانه معاونت و شواری راهبردی قرآن و معاونت فرهنگی منطقه چابهار تشکیل می‌شود.

پورمعین با تأکید بر اینکه این مسابقات برای اولین بار به صورت سراسری در مناطق آزاد تجاری ـ اقتصادی برگزار می‌شود، تصریح کرد: این مسابقات با حضور قاریان و حافظان 5 و 15 جزء و حافظان کل و همچنین مؤذنان و افرادی که علاقه‌مند به رشته مفاهیم هستند، برپا می‌شود.

دبیر شورای راهبردی قرآن در مناطق آزاد تجاری ـ اقتصادی عنوان کرد: این دوره از مسابقات را داوران بین‌المللی به قضاوت خواهند نشست و در سال 94 این مسابقات در یکی دیگر از مناطق آزاد برگزار می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه به جزء رشته اذان حضور بانوان و آقایان منتخب در این دوره از مسابقات بلامانع است، یادآور شد: حدود 15 منتخب از هفت منطقه آزاد تجاری ـ اقتصادی ارس، چابهار، کیش، قشم، انزل، اروند و ماکو در این مسابقات حضور خواهند داشت.