صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۸۹۳۸۰
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۲
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه:

گروه حوزه‌های علمیه: رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه تاکید کرد: نهادهای فرهنگی بزرگترین آسیبشان خودابتهاجی و تعلق خاطر به دست‌رنج خودشان است که باعث بازداشتن از خلاقیت و نوآوری در این عرصه خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حجت‌الاسلام والمسلمین احمد واعظی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم امروز 11 بهمن در اولین نشست گروه‌های تبلیغ نوین با اشاره به اهمیت فعالیت مبلغان در گروه‌های تبلیغی گفت: مبلغان نوین و گروه‌های تبلیغی در متن حادثه قرار دارند، چرا که فعالیت در مباحث فرهنگی طبق فرمایش مقام معظم رهبری، بسیار مهم وحساس است.

وی با بیان ساحت‌های مختلف عقاید، امیال و رفتار انسان، اظهار کرد: انسان آن قدر که متاثر از امیالش است، توجهی به عقاید خود ندارد. کسانی که کار فرهنگی انجام می‌دهند با هر غرضی که باشد یکی از عرصه‌هایی که میدان آن‌هاست عرصه میل و عواطف است که جنس کار فرهنگی شما مبلغان نوین نیز با این شیوه اثرگذار است.

واعظی ادامه داد: رسانه‌ها هدفشان تغییر رفتار وعواطف انسان است ولی مجرای ورودشان به آن دو ساحت، گرایش‌ها و عقاید است.

وی با بیان حمایت دفتر تبلیغات اسلامی از مبلغان نوین بیان کرد: ما در تبلیغ سنتی و چهره به چهره حدود سی سال تجربه داریم اما بحث تبلیغ نوین کار نوپایی است، بنابر این حمایت از طلاب و مبلغان را در این بخش با جدیّت تمام پی‌گیر خواهیم بود.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در پایان به اهمیت اثر بخشی و مخاطب‌شناسی در تبلیغ اشاره کرد و افزود: نهادهای فرهنگی بزرگترین آسیبشان خود ابتهاجی و تعلق خاطر به دست‌رنج خودشان است که  باعث بازداشتن از خلاقیت و نوآوری در این عرصه خواهد شد که اندیشیدن به اثربخشی و انتقادپذیری باعث جلوگیری از این آسیب می‌شود.