صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۹۰۴۷۶
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۱

گروه بین‌الملل: دور نیمه‌نهایی و نهایی مسابقات قرائت قرآن ویژه کودکان امروز، ۱۲ بهمن، در شهر «ویجایاوادای» هند برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Indian Express»، این مسابقات از سوی مجمع مطالعات قرآنی ویجایاوادا در دو گروه قرائت حرفه‌ای و غیرحرفه‌ای برگزار می‌شود.

افزایش مطالعه قرآن و به کارگیری آموزه‌های ارزشمند آن در زندگی از جمله اهداف این مسابقات است که برای کودکان زیر 12 سال برگزار می‌شود.

از میان 300 کودک راه‌یافته به مرحله نیمه‌نهایی، 15 کودک از هر گروه به مرحله نهایی می‌روند و سرانجام برگزیدگان با رأی داوران از میان آن‌ها انتخاب خواهند شد.

به گفته محمد داوود، رئیس مجمع مطالعات قرآنی ویجایاوادا، در مجموع 1000 کودک در این مسابقات شرکت کردند. 6 دانش‌آموز غیرمسلمان نیز در این دوره از رقابت‌ها حضور داشتند.