صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۹۸۴۱۵
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۸

گروه فعالیت‌های قرآنی: جلسه آموزش عمومی قرآن حمیدرضا احمدی‌وفا، قاری بین‌المللی کشورمان دوشنبه‌ها در مسجد شهدای اتوبان شهید محلاتی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جلسه آموزش عمومی قرآن حمیدرضا احمدی‌وفا، قاری بین‌المللی کشورمان دوشنبه هر هفته در مسجد شهدا، اتوبان شهید محلاتی(آهنگ) برگزار می‌شود.

این جلسه در شش‌ماهه دوم سال پس از اقامه نماز مغرب و عشا از ساعت 19 و در شش ماهه ابتدایی سال دوساعت قبل از اقامه نماز مغرب و عشا و با حضور عموم مردم برپا می‌شود.

در جلسه فوق رشته‌های صوت و لحن، روخوانی و قرائت به تمامی مقاطع سنی آقایان در تمامی سطوح مبتدی، پیشرفته و تخصصی و به فراخور حال حاضران در جلسه مطالب ارائه می‌شود.

بانوان نیز با حضور در مسجد، می‌توانند از مباحثی که ارائه می‌شود، بهره ببرند. همچنین جلسه دیگر این قاری بین‌المللی سه‌شنبه‌ها، پس از اقامه نماز مغرب و عشا در بیت‌العباس ورامین تشکیل می‌شود.

حمیدرضا احمدی‌وفا، متولد سال 59 از نیشابور است. وی از 9 سالگی با تشویق‌های خانواده‌اش به آموختن قرآن پرداخته و از حضور اساتیدی چون حسن تأملی، قرائتی، نقیبی و سیدمجتبی سادات فاطمی بهره گرفته است.

احمدی‌وفا دارای رتبه‌های داخلی و بین‌المللی چون نفر اول مسابقات دانش‌آموزی کشور در سال 1377 در رشته اذان، رتبه اول مسابقات بسیج کشور در سال 1378 در رشته اذان و نفر اول بیستمین دوره مسابقات بین‌المللی اوقاف و امور خیریه در سال 82 است.