صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۸۰۷۱۴۴
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۵
اختصاصی ایکنا/

گروه فعالیت‌های قرآنی: پس از امضای تفاهم‌نامه حمایت‌های بیمه‌ای از فعالان قرآنی توسط معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد و صندوق اعتباری هنر،‌ جزئیات بیشتری از این تفاهم‌نامه انتشار یافت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)،‌ تفاهم‌نامه حمایت‌های بیمه‌ای از فعالان قرآنی کشور اوایل هفته جاری به امضای معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر رسید تا بخشی از نگرانی‌ها و دغدغه‌های فعالان قرآنی در زمینه بیمه و ... تا حدود زیادی برطرف شود.

خبرگزاری ایکنا بر اساس رایزنی‌های صورت گرفته اقدام به انتشار بخشی از جزئیات این تفاهم نامه کرده است که در ادامه خواهد آمد؛

اهداف تفاهم‌نامه
این تفاهم‌نامه با هدف ایجاد همکاری فی مابین معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و صندوق اعتباری هنر در زمینه‌های حمایتی و اجرایی با در نظر گرفتن تمامی امکانات طرفین اعم از منابع مالی، مدیریتی، اطلاعاتی و نیروی انسانی به امضا رسیده است.

موضوعات تفاهم‌نامه
در این تفاهم‌نامه موضوعاتی همچون شناسایی و استفاده از فرصت‌ها برای حمایت از فعالان حوزه قرآن و عترت و با هدف بسط و توسعه فرهنگ قرآن و عترت در سطح جامعه،‌ توسعه همکاری‌های مشترک و شناسایی منابع دولتی و غیردولتی، ‌طراحی و اجرای راهکارهای مناسب در راستای جذب آنها برای تبلیغ و ترویج حوزه قرآن و عترت مورد تأکید قرار گرفته است.

شیوه‌های اجرایی
در زمینه شیوه‌های اجرایی این تفاهم‌نامه نیز آمده است؛‌ تمامی فعالان حوزه قرآن و عترت جهت بهره‌مندی از خدمات صندوق می‌توانند به عضویت صندوق درآیند.

صندوق نسبت به انجام بیمه تکمیلی متقاضیان،‌ صرفاً در ازای دریافت منابع مالی و فهرستی واحد از معاونت قرآن وعترت اقدام می‌نماید.
نظر به سیر اداری تأسیس صندوق فعالان قرآنی، ‌تا تصویب هیئت محترم دولت، صندوق نسبت به ایجاد واحد تخصصی قرآن و عترت و استمرار خدمات اقدام نماید.

مدت تفاهم‌نامه
مدت این تفاهم نامه از تاریخ امضا به مدت سه سال است که تمدید و ادامه فعالیت،‌ بازنگری،‌ اصلاح و یا تغییرات اساسی در مفاد این تفاهم‌نامه با توافق نمایندگان طرفین و موافقت امضا کنندگان انجام می‌شود.

دلیل توقف بیمه فعالان قرآنی که از حدود نیمه‌های سال 1392 صورت گرفته بود،‌ عدم اختصاص اعتبارات اعلام شده و هر روز خبری در این زمینه انتشار می‌یافت تا اینکه با امضای تفاهم نامه بین معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد و صندوق اعتباری هنر حمایت‌های بیمه‌ای از سر گرفته خواهد شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این تفام‌نامه اینجا کلیک کنید!