صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۸۱۹۱۸۹
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۷

گروه فعالیت‌های قرآنی: در هشتمین جلسه کمیته ارزیابی ستاد عالی مسابقات قرآن کشور ضمن ارائه گزارشی از مسابقات قرآن دانشجویان مسلمان، از تدوین ۱۲۹ شاخص ارزیابی برای مسابقات، خبر داده شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، هشتمین جلسه کمیته نظارت و ارزیابی ستاد عالی مسابقات کشور،‌ اواخر هفته گذشته با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی،‌ دبیر ستاد عالی مسابقات کشور،‌ محمد انجم‌شعاع، مسئول کمیته نظارت و ارزیابی این ستاد و اعضای این کمیته در دبیرخانه ستاد عالی مسابقات کشور برگزار شد.
بر اساس این گزارش در این جلسه ابتدا سعید زکی‌لو، از اعضای این کمیته به ارائه گزارشی از پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان پرداخت و به بیان معایب، ‌مزایا و محاسن این دوره از مسابقات پرداخت.
در ادامه این نشست و با توجه به اهتمام مجموعه جهاد دانشگاهی برای برگزاری مسابقاتی باشکوه مراتب قدردانی از مسئولان برگزاری مسابقات به جهت فعالیت‌های قرآنی مناسب در سطح جهان اسلام به عمل آمد و مقرر شد تا جلساتی با حضور مسئولان برگزاری مسابقات برگزار شود تا موضوعات قابل اصلاح مورد بحث و تصمیم‌گیری قرار بگیرد.
همچنین در این جلسه مقرر شد تا شاخص‌های نظارت و ارزیابی راهبردی مسابقات قرآنی دستگاه‌ها که پیش‌نویس آن در 129 شاخص تدوین شده است،‌ برای بررسی بیشتر در جلسات آینده مورد بحث قرار گیرد.
در این جلسه وضعیت عملکرد 11 نفر از اعضای کمیته نظارت و ارزیابی ستاد عالی مسابقات کشور مورد بررسی قرار گرفت که محمدبادپا به عنوان عضو جدید این کمیته و جایگزین حجت‌الاسلام قاسمی معرفی شد.
جلسات کمیته نظارت و ارزیابی ستاد عالی مسابقات قرآن کشور برابر مصوبه ستاد عالی در دبیرخانه این ستاد برگزار می‌شود. از یک سال و نیم گذشته دبیرخانه ستاد عالی مسابقات فعالیت لازم را نداشته است، ‌در جلسه اخیر این کمیته مقرر شد تا دبیر جدید ستاد عالی مسابقات قرآن کشور وضعیت دبیرخانه ستاد را به صورت فعال در بیاورد.
این ستاد دارای چهار کمیته است که از این پس در مرکز دبیرخانه ستاد عالی مسابقات قرآن کشور در مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار خواهد شد.