صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۸۳۱۶۳۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۶

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: محفل انس با قرآن کریم، روز گذشته، ۲۰ بهمن‌ماه در مسجد امیرالمومنین(ع) شهرستان رامشیر خوزستان برپا شد.

محمود حمیداوی، مدیر مؤسسه قرآن و عترت آل یس رامشیراستان خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان این مطلب افزود: محفل انس با قرآن کریم، دوشنبه، 20 بهمن‌ماه در مسجد امیرالمومنین(ع) شهرستان رامشیر در استان خوزستان برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه محفل فوق پس از اقامه نماز مغرب و عشاء تشکیل شد، ادامه داد: این برنامه معنوی با حضور محمد رابحی و همچنین حضور دو نوجوان 13 ساله حافظ کل قرآن، برپا شد.

حمیداوی با اشاره به اینکه این برنامه ویژه عموم مردم، قاریان و حافظان بود، گفت: محفل انس با قرآن کریم با سخنرانی مدیر مؤسسه پیرامون جایگاه قرآن و انسان صورت گرفت.

نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۲۱:۰۷ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
سلام عالی بود لطفاگذارش های دیگر از فعالیت را بگذارید.