صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۸۳۲۶۹۹
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۴

گروه بین‌الملل: پس از آنکه اسپانیا در سال ۲۰۱۰ سکه‌ای دو یوروئی، با نقش مسجد «قرطبه» ضرب کرد، این بار اوکراین در اقدامی مشابه سکه‌هایی را با نقش مسجدی ۷۰۰ ساله تولید کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی Trouveta mosquee، این سکه‌ها دارای نقش مسجد «ازبک‌خان»، قدیمی‌ترین مسجد جمهوری کریمه واقع در اوکراین و در هفتصدمین سال ساخت آن ضرب می‌شوند.

این سکه‌ها به ارزش 5 و 10 گریونا(واحد پول اوکراین) هستند و روی آن‌ها نام مسجد و مدرسه ملحق به آن به دو زبان تاتاری و اوکراینی مشاهده می‌شود.

مسجد ازبک‌خان که به وسیله یکی از پادشاهان شاخه اروپایی امپراتوری مغول ساخته شده، در حقیقت قدیمی‌ترین مسجد شبه جزیره کریمه در اوکراین است.

ساخت این مسجد در سال 1314 میلادی و دو سال پس از آن که ازبک‌خان به مقام پادشاهی سلسله اردوی زرین رسید، آغاز شد.