صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۸۳۲۷۳۷
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۷

گروه فعالیت‌های قرآنی: جانشین کمیته روستایی و عشایری ستاد دهه فجر انقلاب در گیلان از درخشش قاریان گیلانی در مسابقات سراسری قرآن روستاییان و عشایر که در مشهد مقدس برگزار شد، خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین روح‌الله موسوی، جانشین کمیته روستایی و عشایری ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان گیلان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، از درخشش قاریان گیلانی در مسابقات قرآنی روستاییان و عشایر سراسر کشور که 19 و 20 بهمن امسال در مشهد مقدس برگزار شد، خبر داد و اظهار کرد: آقایان ابراهیم تبسم‌چهره، رتبه اول در بخش قرائت قرآن و مجتبی محمدزاده رتبه دوم در بخش حفظ 10 جزء قرآن را کسب کردند.

وی افزود: در بخش بانوان نیز کبری حمیدی‌فر موفق به کسب رتبه سوم کشوری در بخش حفظ 10 جزء قرآن شد.

این کارشناس دینی با بیان اینکه مرحله استانی این رقابت‌ها 25 دی‌ماه سال جاری در گیلان برگزار شد و نفرات برتر به مرحله نهایی صعود کردند، گفت: شرکت‌کنندگان گیلانی همچون سال‌های گذشته در مسابقات قرآنی ویژه روستاییان و عشایر سراسر کشور خوش درخشیدند.

جانشین کمیته روستایی و عشایری ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی گیلان یادآور شد: سال گذشته نیز در بخش آقایان، مقام دوم کشوری به نام گیلان به ثبت رسید.

به گزارش ایکنا، بیست‌وچهارمین دوره مسابقات قرآنی روستاییان و عشایر سراسر کشور روز گذشته، 20 بهمن همراه با تجلیل از نفرات برگزیده، به پایان رسید.