صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۸۵۷۳۲۷
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۵

گروه سلامت: سومین جشنواره عسل با هدف تعالی سبک زندگی و ترویج فرهنگ تغذیه سالم ۲۹ بهمن‌ماه تا ۹ اسفندماه سال جاری، در فرهنگسرای اشراق برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، خواص درمانی عسل در قرآن با تعبیر به این که داروی شفا بخش مهمی برای مردم است اشاره شده است.

در سوره مبارکه نحل آیات 68 و 69 نیز آمده است؛ «پروردگارت به زنبور عسل الهام کرد که در کوه‌ها و درختان و از آنچه بنا می‌کنند منزل بگیر، سپس از همه ثمرات بخور و راه‌هاى پروردگارت را فرمانبردارانه، بپوى. آنگاه‏ از درون شکم آن، شهدى که به رنگ‌هاى گوناگون است بیرون می‏‌آید. در آن، براى مردم شفاست. راستى در این (زندگى زنبوران) براى مردمى که تفکر می‌کنند نشانه‌ای از قدرت الهى‏ است.»

در این راستا فرهنگسرای اشراق نیز به منظور تعالی سبک زندگی و ترویج فرهنگ تغذیه سالم به برپایی جشنواره عسل از 29 بهمن‌ماه تا 9 اسفندماه سال جاری، اقدام کرده است.

اصلاح سبک زندگی به ویژه در حوزه تغذیه برای بهبود سلامت جسم و روح مردم از موضوعات ضروری است که در این جشنواره با اجرای برنامه‌های فرهنگی و آموزشی و عرضه مستقیم غذاهای سالم در سه محله عسل، محله غذا و محله سوغات در زمینه اصلاح سبک تغذیه شهروندان و خانواده‌های ایرانی مورد توجه قرار می‌گیرد.

سومین جشنواره عسل در قالب پنج محله به نام‎های محله عسل، محله غذا، محله سوغات و صنایع دستی، محله کودک و کارگاه‌های آموزشی برگزار می‌شود.