صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۸۶۰۶۸۰
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۹

گروه اجتماعی: مدرس حوزه و دانشگاه ارومیه محیط خانوادگی را مأمن و جایگاهی امن برای آموزش و حفظ آموزه‌های دینی عنوان کرد.

حجت‌الاسلام محمد اصغری، مدرس حوزه و دانشگاه‌ ارومیه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌ غربی، در رابطه با یادگیری صحیح و به موقع آموزه‌های دینی به کودکان اظهار کرد: خانواده به‌عنوان اولین نهاد اجتماعی در زندگی کودکان نقش بسیار مهم و اساسی را دارد که وجود یک زندگی اجتماعی موفق و ناموفق را برای کودکان و نوجوانان در پی دارد.

وی افزود: خانواده به نسبت تأثیرگذاری که بر کودکان دارد می‌تواند تبدیل به مأمن و جایگاه امن برای تربیت دینی و اجتماعی کودکان گردد و آنان را انواع آسیب‌های اجتماعی محفوظ نگاه دارد.

حجت‌الاسلام اصغری ادامه داد: برای تربیت فرزندانی مؤدب به آداب دینی لازم است که خود والدین احکام دینی اعم از واجبات و مستحبات دینی را انجام داده و مقید به آداب دین مبین اسلام باشند.

وی اظهار کرد: متأسفانه امروزه کودکان و نوجوانان بیشترین وقت خود را در فضاهای مجازی و در محیط‌هایی خارج از محیط خانواده می‌گذرانند که این امر موجب سردی روابط بین خانواده‌ها و در نتیجه عدم موفقیت در مراحل مختلف زندگی  را برای کودکان می‌گردد.

حجت‌الاسلام اصغری با بیان اینکه والدین همیشه بهترین و برترین الگو از نظر کودکان هستند، گفت: والدین با برقراری روابط عاطفی صحیح با کودکان و اجرای فریضه‌های دینی هم‌چون نماز مقابل کودکان آنان را در رسیدن به حد مطلوب کمال یاری می‌کنند و فردی را که از لحاظ روحی و روانی سالم است را به عرصه اجتماعی وارد می‌کنند.

وی گفت: در این میان نقش معلمان و مسئولان آموزشی را نباید فراموش کرد زیرا کودکان و نوجوانان ساعات بسیاری از روز را در مدارس و در کنار معلمان خود به سر می‌برد و آنان نیز می‌توانند بهترین مروجان دین مبین اسلام و آداب صحیح اجتماعی گردند.

مدرس حوزه و دانشگاه ارومیه در پایان اظهار کرد: معلمان و کادر آموزشی مدارس نباید به بهانه تخصصی شدن دروس تدریسی از زیر بار مسئولیت‌هایی چون بیان مسائل و احکام دینی به کودکان شانه خالی کنند و صرفاً به آموزش دروس حیطه خود بپردازند بلکه باید ‌میان دروس به بیان برخی از مسائل و احکام دینی نیز بپردازند.