صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۸۶۱۸۶۷
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۴

گروه حوزه‌های علمیه: پژوهشگاه مطالعات تقریبی وابسته به مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برای دومین همایش بین‌المللی تقدیر از آثار و پایان‌نامه‌های تقریبی فراخوان داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن مختاری، رئیس پژوهشگاه مطالعات تقریبی گفت: این همایش با هدف شناسایی استعدادهای علمی تقریبی و تقدیر از آنها، حمایت از کتب و پایان‌نامه‌های تقریبی و بررسی دیدگاهای تقریبی در عرصه داخلی و بین‌المللی همچنین زمینه‌سازی برای تبادل نظر اندیشمندان تقریبی معاصر و بهره‌گیری از روش‌های مطالعاتی جدید در حوزه تقریب مذاهب اسلامی برگزار می‌شود.

مختاری با اشاره به موضوعات آثار ارسالی افزود: موضوعاتی که در هریک از حوزه‌های پژوهشی مذکور تعریف می‌شود، باید به یکی از اهداف، شناخت و گسترش ارتباط پیروان مذاهب اسلامی با یکدیگر، رفع سوء تفاهم میان مذاهب اسلامی، تقریب آراء و دیدگاه‌های مذاهب اسلامی، بازیابی هویت مشترک اسلامی و به طور کلی همگرایی اسلامی کمک کند.

رئیس پژوهشگاه مطالعات تقریبی تصریح کرد: پژوهشگران می‌توانند تا 27 اسفند ماه یک نسخه از کتاب یا رساله صحافی شده و یا فایل pdf اثر خود را به ضمیمه تصویر صورتجلسه دفاعیه به دبیرخانه دائمی همایش از طریق ایمیل و یا حضوری ارائه کنند.

مختاری عنوان کرد: همایش این فراخوان در آستانه مبعث حضرت ختمی مرتبت، در سال آینده و در روز 24 اردیبهشت در مشهد مقدس برگزار می‌شود.