صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۸۶۳۹۸۷
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۰:۲۳

کانون خبرنگاران نبأ/ فرزاد رشتی: نخستین نشست هم‌افزایی مسئولان دانشگاه‌های تربت‌جام، تایباد و باخرز به میزبانی دانشگاه پیام‌نور تربت‌جام برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، مودودی، رئیس دانشگاه پیام‌نور شهرستان تربت‌جام ضرورت هم‌افزایی دانشگاه‌ها و کمک آنان به توسعه شهرستان را دلیل این نشست ذکر کرد و گفت: در این جلسه ۹ نفر از رؤسای دانشگاه‌های تایباد، تربت‌جام و باخرز حضور دارند.

در ادامه نماینده مردم تربت‌جام، تایباد، باخرز در مجلس شورای اسلامی توجه به جایگاه دانشگاه‌ها در این منطقه و لزوم تقویت آنان و عنایت به رشته‌های موردنیاز منطقه و تکمیل چارت سازمانی دانشگاه‌ها را ضروری دانست و آمادگی خود را برای پیگیری مسائل دانشگاه اعلام کرد.

در ادامه این نشست علی رستمی، فرماندار تربت‌جام ضمن اشاره به اینکه شهرستان‌های تربت‌جام، تایباد و باخرز در یک بلوک جغرافیایی، مذهبی و اجتماعی و فرهنگی قرار دارند، گفت: توسعه همه‌جانبه این شهرستان‌ها فقط با نگاه علمی و سیستمی و با کمک دانشگاه‌ها میسر است.

 وی خواستار کمک دانشگاه برای تهیه طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی در حوزه‌های مختلف توسعه شهرستان شد و گفت: دانشگاه‌ها در تحولات سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و توسعه‌ای منطقه قطعاً با ظرفیت و قابلیتی که دارند باید نقش بیشتری ایفا کنند.

رستمی با اشاره به‌ضرورت بازنگری در سند توسعه شهرستان، برگزاری یادواره‌ها و جشنواره‌های علمی، فرهنگی و مفاخر و مشاهیر، کمک به تشکیل اتاق فکر و بانک ایده برای مدیریت علمی شهرستان را موردتوجه قرارداد و خواستار مساعدت دانشگاه‌ها شد.

وی برای کاربردی کردن کمک‌ها و ایده‌های دانشگاه پیشنهاد تأسیس دبیرخانه دائمی مربوط به فعالیت‌های مشترک دانشگاه‌های منطقه را ارائه که مورد حمایت و تأیید قرار گرفت.

در ادامه هرکدام از رؤسای دانشگاه‌ها نیز به ارائه دیدگاه‌ها و مسائل مربوط به نقش‌آفرینی دانشگاه در توسعه شهرستان، بومی گزینی، مسائل مربوط به رشته‌های تحصیلی و ظرفیت‌های دانشگاه خود برای کمک به توسعه شهرستان و نقش‌آفرینی بیشتر در حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی اعلام آمادگی کردند و خواستار افزایش اعتبارات پژوهشی شده و اعلام داشتند طرح‌های مختلفی را برای توسعه شهرستان می‌توان مطالعه کرد و ارائه داد، در عین‌حال اجرای طرح‌های پژوهشی نیازمند اعتبار است.