صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۸۷۱۵۴۴
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۱
حجت‌الاسلام واعظ موسوی:

کانون خبرنگاران نبأ/ حسین فاطمی: حجت‌الاسلام واعظ موسوی در جمع زوجین دهمین کاروان زوجین دانشجو گفت: دو سال اول زندگی، دو سال جنگ و اطمینان است و همانند یک مغازه‌دار این دو سال، سال‌های کسب اعتماد برای زندگی درازمدت است.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام واعظ موسوی، کارشناس مسائل خانواده عصرروز گذشته، 1 اسفند‌ماه در آیین افتتاحیه مراسم ازدواج دانشجویی دهمین کاروان همسفر تا بهشت در حرم مطهر رضوی، با بیان این که نسل جدید افرادی شکننده و زود رنج هستند، گفت: علت این زودرنجی آن است که پدر و مادرها دو فرزند بیشتر نداشته‌اند و آنها را در رفاه و توجه زیاد بزرگ کرده‌اند.

وی با توصیه به فرزندآوری افزود: این اشتباه پدر و مادرها را شما در این عصر تکرار نکنید و با توجه به این که خداوند رزاق و روزی‌دهنده است تا می‌توانید فرزند بیاورید. زندگی‌ها سه نوع هستند یا غیرمنطقی است و دائما در آن کتک و فحش جریان دارد یا منطقی هست و با هم بحث و توجیه می‌کنند و یا یک زندگی عاطفی و پر از محبت است. زندگی‌های منطقی در صورتی که با بحث و مجادله ادامه پیدا کند تبدیل به زندگی‌های غیرمنطقی شده است.

وی با بیان این که امام در طول زندگی خود انتقاد نمی‌کردند و حتی نصیحت‌هایی که به نوه‌های خود می‌کردند به صورت غیر‌مستقیم می‌بود افزود: در زندگی‌های عاطفی زن و شوهر دائما در هر شرایطی باشند چه حق با آنها باشد یا نباشد محبت به یکدیگر هدیه می‌دهند. غریزه زن ناز و غریزه مرد نیازست که متاسفانه برخی از زنان نه ناز بلد هستند و برخی از مردان نه نیاز.

حجت‌الاسلام واعظ موسوی با بیان این که غیرت یکی از قوام و ستون‌های مرد است گفت: رویای یک زن، مرد مستحکم است که از او محافظت کند زیرا همان طور که پیامبر (ص) بیان داشته‌اند زن مثل شیشه ظریف است.

وی دخالت پدر و مادر زوجین در زندگی آنان را دومین عامل طلاق در کشور دانست و گفت: نسل کنونی طوری بزرگ شده‌اند که پدر و مادر همیشه و در همه‌جا حتی در انتخاب رشته به او کمک می‌کرده و روحیه‌های استقلال فرزند را ضعیف کرده‌اند.

وی توصیه کرد: زوجین هیچ‌گونه از مسایل زندگی خود از فقر و دعوا گرفته تا خریدها و صحبت‌های زندگی را به والدین انتقال ندهید و سعی کنید خودتان این موارد را حل کنید.