صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۸۷۶۹۴۵
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۲
حجت‌الاسلام میربد عنوان کرد:

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری از اعزام ۳۰ مبلّغ به مناطق روستایی استان همزمان با آغاز ایام فاطمیه خبر داد.

حجت‌الاسلام سیدمحمدمیربد، معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، اظهارکرد: 27 مبلّغ مرد و 3 مبلّغ زن همزمان با آغاز ایام فاطمیه و با هدف احیای شعائر دینی به مناطق روستایی استان اعزام می‌شوند.

وی زنده نگه‌داشتن محافل و مجالس عزاداری فاطمه زهرا(س)، سخنرانی در مورد تببین شخصیت ارزشمند نخستین شهیده راه ولایت و امامت، ترویج فرهنگ اهل بیت(ع)  و عمل به سیره عملی آنان را از دیگر اهداف اعزام مبلغ همزمان با ایام فاطمیه به روستاهای استان برشمرد.

میربد با اشاره به ضرورت ترویج و تعمیق فرهنگ اهل بیت(ع) در بطن جامعه اسلامی، تنها راه نجات بشریت و رسیدن به سعادت دنیوی و اخروی را الگو قرار دادن سیره عملی معصومین(ع) دانست.