صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۸۷۸۰۸۴
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۰
صمصامی عنوان کرد:

گروه سلامت: فلوشیپ جراحی مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سرطان معده را شایع‌ترین سرطان در میان مردان خواند که با سبک زندگی ارتباط مستقیمی دارد.

مجید صمصامی، فیلوشیپ جراحی سرطان در گفت‌‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، سرطان معده را شایع‌ترین سرطان رایج در میان مردان دانست که ارتباط مستقیمی با سبک زندگی دارد.

وی افزود: اگرچه سرطان پوست فراوانی بیشتری در میان مردان دارد اما به دلیل تهدید بسیار اندک این سرطان در مقایسه با سرطان معده علیه طول عمر، بسیاری از آنکولوژیست‌ها سرطان معده را  شایع‌ترین سرطانی می‌دانند که طول عمر مردان ایرانی را کاهش می‌دهند.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: با افزایش میزان طول عمر و بالا رفتن امید به زندگی در ایران میزان بروز سرطان هم افزایش کرده است.

وی تأکید کرد: مواردی که  با سبک زندگی در ارتباط است، مهمترین عوامل بروز سرطان معده در میان ایرانیان هستند،عواملی مانند چاقی، مصرف دخانیات، مصرف الکل، روی آوردن به فست فود‌ها و غذاهایی که در آنها مواد نگهدارنده‌ای چون انواع نیترات و نمک‌ وجود دارد می تواند زمینه را برای ابتلا به سرطان معده تشدید کند.

تأثیر معنویات در بیان ژنی بیماران سرطان

صمصامی با اشاره به پژوهش‌های مرکز تحقیقات سرطان در رابطه با تأثیر معنویات در بیان ژنی بیماران سرطان گفت: آنچه اثبات شده است؛ افراد مقید و مؤمن که به نیروی فرا بشری اعتقاد دارند در برابر ابتلا به سرطان‌ها بسیار بیشتر از افراد دیگر از خود مقاومت نشان می دهند. همچنین در صورت ابتلا سرعت درمان و بهبودی آنها بیشر است.

فلوشیپ جراحی سرطان یادآور شد: در پژوهش های متعدد مرکز تحقیقات سرطان اثبات شد افرادی که همراه با معنویت درمان می‌شوند، میزان کورتیزول خون در آنها پایین می‌آید، این همان هورمون استرس است و پایین آمدن در خون این معنی را می دهد که بیمار آرامش بیشتری پیدا کرده است و احتمال اینکه بهبودی او تسریع شود بیشتراست.