به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) به نقل از خبرگزای مالزی (Bernama)، ایوب خان مایدن، مسئول بخش مقابله با تروریسم پلیس مالزی عنوان کرد: یک رویکرد کلنگر با همکاری همه سازمانها و نهادهای دولتی مربوطه از جمله نهادهای دینی کشور لازم است تا بتوان از انتشار ایدئولوژی مخرب این گروه جلوگیری کرد.
به عنوان مثال، میتوان وبسایتی را راهاندازی کرد که بهصورت بسیار فعال و دائمی به همه سؤالات مردم در مورد مباحث اسلامی مورد سوءاستفاده داعش پاسخ دهد.
این وبسایت میتواند به مردم کمک کند که حقایق را به سرعت و در هر زمان به صورت آنلاین در مورد این مسائل جویا شوند.
ایوب خان گفت: نهادهای دینی نیز میتوانند نقش مهمی برای تصحیح تصورات نادرست در مورد جهاد و مسائل مربوط به آن داشته باشند.
این مسئول بخش مقابله با تروریسم افزود: زمان آن فرا رسیده که از طریق رسانهها به مردم در مورد معنای حقیقی جهاد آموزش دهیم.
ایوب خان عنوان کرد: قدرت رسانههای داعش به استفاده از رسانههای اجتماعی بر میگردد. آنها هزاران سرباز سایبری سریع و کاربلد دارند که تفاسیر غلط داعش از قرآن و احادیث را منتشر و با مخالفان مقابله میکنند.
وی افزود: همچنین باید توجه داشت که آنان با قانونی خواندن وحشیگریهای جنسی عده زیادی را به سمت خود جلب کردهاند.
ایوب خان با اشاره به تهدیدهای داعش برای جامعه مالزی و خطر انتشار ایدئولوژیهای آنان در سطح جامعه، عنوان کرد: این تروریستها از طریق رسانههای اجتماعی در حال ترغیب حتی دانشآموزان مدرسهای برای پیوستن به داعش هستند که خطر بسیار بزرگی است.
وی گفت: هفته گذشته پلیس یک دختر 14 ساله دانشآموز را که قصد پیوستن به داعش در سوریه را داشت در فرودگاه کوالالامپور دستگیر کردند.