صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۹۰۹۷۵۱
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۷

گروه بین‌الملل: همایش بین‌المللی «تصحیح چهره اسلام در جهان»، از امروز، نهم اسفندماه، در شهر قاهره، پایتخت مصر، آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری بین‌المللی اسلامی(اینا)، این همایش به همت شورای عالی امور اسلامی مصر و با عنوان «عظمت اسلام و اشتباهات برخی از منتسبان به اسلام و روش‌ تصحیح آن» امروز، نهم اسفندماه، در قاهره، پایتخت مصر برگزار می‌شود.
در مراسم افتتاحیه این همایش که نمایندگان بیش از 50 کشور حضور دارند، احمد الطیب، شیخ الازهر؛ پاپ تواضروس دوم، رهبر قبطیان ارتدوکس مصر؛ محمد مختار جمعه، وزیر اوقاف مصر و شماری از مفتیان و نمایندگان اقلیت‌های مسلمان حضور دارند.
محمد مختار جمعه، وزیر اوقاف مصر تصریح کرد: در این همایش به بررسی چندین محور با موضوع وجوه و جوانب عظمت اسلام و تمدن اسلامی و نیز اشتباه‌های صورت گرفته از طرف برخی منتسبان به اسلام پرداخته می‌شود.
وی افزود: شرکت‌کنندگان در این همایش راه‌کارهایی برای تصحیح چهره اسلام و مسلمانان در خارج ارائه خواهند داد.