صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۹۱۳۱۴۴
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۷
رئیس اداره تبلیغات اسلامی بروجن:

کانون خبرنگاران نبأ/ محمدامین آقایی: حجت‌الاسلام الهیان گفت: شبکه‌های اجتماعی موبایلی و اینترنتی هرروز در حال گسترش هستند و در سبک زندگی ما تغییرات عمده‌ای ایجاد کرده‌اند، اما کاربران این شبکه‌ها هر روز بیشتر از دیروز احساس تنهایی می‌کنند.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین مجید الهیان، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بروجن در جمع جوانان و نوجوانان مسجد باقرالعلوم(ع) شهر بروجن گفت: این روزها جمعیت شهروندان فضای مجازی در حال افزایش تصاعدی است، تقریبا همه ما و اطرافیان‌مان در شبکه‌های اجتماعی عضو هستیم و فعالیت می‌کنیم و این شبکه‌ها هر روز در حال گسترش هستند اما کاربران این شبکه‌ها هر روز بیشتر از دیروز احساس تنهایی می‌کنند.

الهیان با اشاره به آسیب‌هایی که در صورت استفاده بیش از حد از مظاهر فناوری ممکن است گریبان‌گیر افراد به‌خصوص جوانان شود، تصریح کرد: کم شدن ارتباطات درون خانوادگی یکی از این آسیب‌هاست، چراکه برخی از جوانان روز و شب درگیر فضای شبکه‌های موبایلی هستند و از محیط اطراف خود غافل می‌شوند.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به سه مرحله اساسی که مردم یک جامعه در رویارویی با فناوری‌ها، پشت سر می‌گذارند، عنوان کرد: به لحاظ فرهنگی سه شکل‌بندی در برخورد با فناوری‌های جدید ارتباطی داریم.

الهیان ادامه داد: مرحله امتناع یعنی به واسطه آسیب‌هایی که همراه فناوری‌هاست در ابتدا نسبت به آن‌ها موضع می‌گیرند و آنها را سخت می‌پذیرند، اما در مرحله بعد یعنی اکتفا باید قبول کنند که این فناوری‌ها در زندگی نیاز است مثل اینکه کسی نمی‌تواند از هواپیما یا اتومبیل استفاده نکند، علی‌رغم مخاطراتی مانند آلودگی هوا، تصادف یا سانحه که هر یک از آنها برای مردم دارند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی بروجن خطاب به جوانان گفت: در مرحله اکتفا مردم به حدی می‌رسند که فناوری را می‌پذیرند، شاخ و برگ اضافه آن را چیده و در نهایت از محصول آن استفاده می‌کنند و آن را بر اساس فرهنگ خود بومی می‌کنند.

وی اذعان کرد: در گذشته فاصله بین مرحله اول، دوم و سوم حتی تا 50 سال طول می‌کشید، اما امروز و در عصر ارتباطات، یک نرم‌افزار طی 24 ساعت در کشور فراگیر می‌شود و عموم نسبت به آن اقبال نشان می‌دهند.

الهیان در پایان سخنان خود تصریح کرد: بسیاری از مشکلات عصر ما ناشی از کم شدن فاصله میان سه مرحله مذکور است چراکه در این صورت افراد فرصت و قدرت تصمیم‌گیری خود را از دست می‌دهند، اما می‌توان بسیاری از این مشکلات را با آموزش حل کرد.