صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۹۱۳۳۲۲
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۱

گروه دانشگاه: معاون قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم از میزبانی شهرستان گراش از توابع استان فارس از پنجمین المپیاد قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، علی اصغر شعاعی، معاون قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در گفت‌وگویی در تشریح خبر برگزاری المپیاد قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در شهرستان گراش اظهار کرد: با توجه به بررسی‌های صورت گرفته و همچنین درخواست دانشکده علوم قرآنی گراش مبنی بر میزبانی این دوره از المپیاد، مقرر شد پنجمین المپیاد قرآن و عترت دانشگاه در شهرستان گراش برگزار شود.

وی همچنین بیان کرد: امکانات موجود در شهرستان گراش در حد مطلوب است و به نظر می‌رسد این دانشکده با بهره‌گیری از همکاری سایر نهادهای این شهرستان بتواند به بهترین شکل پذیرای دانشجویان قرآنی باشد.

شعاعی افزود: مرحله شفاهی این دوره از المپیاد در تاریخ یکم الی چهارم اردیبهشت‌ماه سال آینده و با حضور بیش از ۲۰۰ شرکت‌کننده در بخش شفاهی برگزار می‌شود.

وی در خصوص رشته‌های مرحله شفاهی پنجمین المپیاد قرآن و عترت دانشگاه، اظهار کرد: «ترتیل، تحقیق، حفظ ۵ جزء، حفظ ۱۰ جزء، حفظ ۲۰ جزء، حفظ کل قرآن کریم، دعاخوانی، مداحی، سخنرانی و اذان» رشته‌های بخش شفاهی این دوره از مسابقات است.

معاون قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم همچنین در خصوص بخش کتبی این دوره از المپیاد قرآن و عترت، گفت: بخش کتبی نیز با حضور بیش از ۱۰۰۰ نفر از دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم و معارف قران کریم در تاریخ ۲۴ فروردین سال آینده در دانشکده‌های علوم قرآنی سراسر کشور برگزار می‌شود.

وی با اشاره به رشته‌های کتبی المپیاد، اظهار کرد: «ترجمه و مفردات قرآنی، آشنایی با تفسیر و مفاهیم قرآنی، سیره معصومین(ع)، قرآن‌شناسی، آشنایی با احادیث و ادعیه، احکام، حفظ موضوعی قرآن کریم(مرحله دانشگاهی)، نقد و بررسی کتاب» در بخش دانشجویان و همچنین «احکام ، آشنایی با تفسیر و مفاهیم قرآنی، حفظ موضوعی قرآن کریم» در بخش کارکنان، از جمله رشته‌های بخش کتبی است.

شعاعی گفت: رشته‌های بخش ارسال آثار نیز شامل «تألیف کتاب، مقاله قرآن و عترت (یا طرح در قالب مقاله)، نرم‌افزار، وبلاگ‌نویسی» در بخش پژوهشی و رشته‌های «شعر، داستان، نمایشنامه‌نویسی، فیلمنامه‌نویسی» در بخش ادبی و رشته‌های «خوشنویسی، طراحی، نقاشی، تواشیح، نماهنگ و بلوتوث، عکس، تذهیب، فیلم کوتاه، معرق، پویانمایی و طراحی پوستر» نیز در بخش هنری هستند که موضوعات آن‌ها نیز باید در زمینه قرآن و عترت باشند و علاقه‌مندان می‌توانند تا ۲۰ اسفند آثار خود را به دفتر مرکزی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ارسال کنند.

نظرات بینندگان
بنده خدا
|
|
۲۰:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۶
سلام وباتشکر اززحمات شما.نگرانی بنده نیز ازسوالات آزمون میباشد>به طوریکه درمرحله قبل اتفاق افتاد وباعث شد درمرحله نهایی نتایج قابل قبولی بدست نیاید.دیگر همه چیز باشماست.متشکرم
دانشجوی علوم قرانی
|
|
۰۸:۳۳ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۸
سلام.خواهش میکنم طراحان سوال ابتدا کتاب رابه صورت کامل بخوانندتاسوالات جامع واستانداردطرح شوندوهیچ بی عدالتی صورت نگیرد.اجرتان با خدا.