صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۹۱۷۵۵۳
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۵

کانون خبرنگاران نبأ/ محمد امین آقایی: حجت‌الاسلام ذاکری موسوی با بیان اینکه نوع معاشرت با دیگران در روح و روان آدمی اثر می‌گذارد، گفت: مجاورت با افراد خاطى، گناهکار و اهل عصیان، دل را تیره می‌کند و برعکس این مسئله نیز وجود دارد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام ذاکری موسوی، کارشناس دینی در جمع مردم بروجن در مراسم ایام فاطمیه(س) در مسجد حاج کرامت شهر بروجن، گفت: انسان با روحى حساس و قابل‌تغییر آفریده شده است، به همین جهت، صلاح و فساد بدون آنکه خود اشخاص متوجه باشند، از فردى به فرد دیگر سرایت می‌کند.

موسوی افزود: به تعبیر حضرت على(ع) وقتى آدمى با افراد بد معاشرت و مجالست دارد، مثل این است که وى را در فراموش‌خانه ایمان برده‌‏اند زیرا حداقل به طور موقت و تا وقتى که با او مرتبط است، افکار و عقاید پاک خویش را از یاد مى‏‌برد.

وی ادامه داد: داشتن همسایه خوب یک نعمت است وآدم احساس می‌کند که خدا به او یک برادر و خواهر تازه داده است. قدیمی‌ها روابط همسایه با همسایه را یک اصل می‌دانستند و رعایت حقوق همسایه و احترام به همسایه را خیلی مهم می‌دانستند. خدا دوست دارد ما با هم مودت و روابط خوبی داشته باشیم.

این کارشناس دینی گفت: پیامبر خدا(ص) درباره حقوق همسایه فرمود «اگر از تو کمک خواست کمکش کنى، اگر از تو قرض خواست به او قرض دهى، اگر نیازمند شد نیازش را برطرف سازى، اگر مصیبتى دید او را دلدارى دهى، اگر خیر و خوبى به او رسید به وى تبریک و شادباش گویى، اگر بیمار شد به عیادتش روى، وقتى مرد در تشییع جنازه‌‏اش شرکت کنى».

وی در جمع‌بندی سخنان خود تصریح کرد: هدف از این تأکیدها و توصیه‏‌ها و اهتمام و عنایت‏ به امور و شئون همسایگان ایجاد همبستگى اجتماعى و احیاى اخوت دینى در میان جوامع اسلامى‏ است تا در پرتو این انسجام، محبت و مودت شکل متقابل و فراگیرى به خود گیرد و هرگونه اختلاف، بدبینى، بددلى و سوء تفاهم از دل‏‌ها رخت‏ بربندد و مردم براى رشد فضایل و مکارم گام بردارند.