صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۹۱۷۸۴۴
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۲

گروه ادب: تفاهم‌نامه همکاری معاونت امور فرهنگی با معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای توسعه قرآن و عترت و اشاعه و گسترش معارف دینی، صبح امروز، 11 اسفند به امضاء رسید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، این تفاهم‌نامه همکاری که صبح امروز، 11 اسفندماه با حضور سیدعباس صالحی، معاون امور فرهنگی و حجت‌الاسلام محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به امضاء رسید، در راستای توسعه قرآن و عترت و اشاعه و گسترش معارف دینی است. 

موضوع این تفاهم‌نامه بسترسازی، برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت‌های مختلف برای نیل به اهدافی همچون استفاده از ظرفیت نویسندگان در گسترش فرهنگ قرآن و عترت، تقویت بنیه‌های اخلاقی و تربیتی کودکان، نوجوانان و جوانان، گسترش فرهنگ قرآن و عترت در ابعاد مختلف زندگی اجتماعی، زمینه‌سازی و ایجاد بستر لازم برای حضور بیشتر نویسندگان و شعرا در عرصه تولید آثار قرآنی و دینی و ... منظور شده است.

براساس تفاهم‌نامه به امضاء رسیده، معاونت امور فرهنگی متعهد می‌شود در کمک به تأمین قرآن و ادعیه برای مساجد، تکایا و هیئت‌های مذهبی، کمک به تأمین کتب و منابع آموزشی کانون‌ها و مؤسسات قرآنی، مشارکت در برگزاری نمایشگاه تخصصی قرآن و عترت، مشارکت در راه‌اندازی بخش فروش کتب نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم به همکاری بپردازد.

همچنین معاونت قرآن و عترت نیز متعهد می‌شود، در برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزش داستان‌نویسی ویژه کانون‌های قرآنی، برگزاری نمایشگاه‌های کتاب با موضوع و محوریت قرآن و عترت، چاپ و توزیع کتب با موضوع قرآن و عترت، طراحی جایزه با محوریت قرآن و عترت در کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، حمایت و خرید کتب قرآنی با معاونت امور فرهنگی مشارکت داشته باشد.