صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۹۲۰۲۳۸
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۷
کشت‌گر خبر داد:

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن الکریم نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران از اعزام کاروان قرآنی نزاجا به مناطق مرزی از فردا، ۱۳ اسفندماه آغاز می‌شود.

محمدرضا کشت‌گر، مسئول دارالقرآن الکریم نیروی زمینی ارتش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: کاروان قرآنی متشکل از قاریان ممتاز و حافظان کل قرآن کریم نزاجا از 13 اسفندماه به مناطق مرزی اعزام می‌شوند.
وی با اشاره به اینکه اولین محفل قرآنی این کاروان ظهر فردا در مرکز آموزش مهندسی بروجرد برگزار می‌شود، ادامه داد: فردا شب نیز این کاروان در خرم‌آباد به اجرای برنامه می‌پردازد و سپس به سمت یگان‌های مستقر در استان خوزستان می‌رود.
کشت‌گر با تأکید بر اینکه در نظر داریم تا در هر منطقه و در هر یگان یک برنامه داشته باشیم، عنوان کرد: پیش‌بینی ما این است که حدود 22 محفل قرآنی با رویکرد طرح تدبر برگزار شود که براساس این طرح مجموعه‌ای از آیات توسط قاریان تلاوت می‌شود و سخنران هر محفل نیز به سخنرانی پیرامون آیات تلاوت شده می‌پردازد و همچنین مسابقه حضوری نیز برگزار می‌شود.
مسئول دارالقرآن الکریم نزاجا اضافه کرد: این کاروان تا 22 اسفندماه در مناطق مرزی محافل و کرسی‌های تلاوت برگزار می‌کند. همچنین این محافل علاوه بر برپایی در شهرک‌های مسکونی نزاجا، در مسجد جامع خرمشهر، نماز جمعه اهواز، مسجدی در شهر اهواز و مسجد کیانپارس اهواز تشکیل می‌شود.
وی با تأکید بر این که این امر همراه با اعزام کاروان راهیان نور انجام می‌شود، اضافه کرد: در هر محفل انس با قرآن حداقل دو تلاوت انجام می‌گیرد و سپس یکی از حافظان این نیرو به ارائه محفوظاتش می‌پردازد. همچنین طی برنامه‌ریزی صورت گرفته این کاروان در مناطق صفر مرزی، یادمان شهدا در مناطق عملیاتی برنامه خواهند داشت تا به موازات حضور کاروان راهیان نور در این مناطق نزاجا نیز سهم کوچکی داشته باشد.

نظرات بینندگان
بهزاد
|
|
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۴
خیلی ممنون ازسایت خوب بامطالب واشخاص