صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۹۲۰۲۸۵
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۳

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: از حدود ۱۰۰ قاری و حافظ مؤسسه طلیعه نور کوثر شهریار، پنج‌شنبه، ۱۴ اسفندماه، تجلیل به عمل می‌آید.

عقیل وطن‌دوست، مدیرمسئول مؤسسه معجزه جاوید در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: طی مراسمی از 100 قاری و حافظ مؤسسه قرآنی طلیعه نور کوثر شهریار، پنج‌شنبه، 14 اسفندماه تجلیل به عمل می‌آید.

وی با اشاره به اینکه این برنامه در سالن هلال احمر شهریار برگزار می‌شود، ادامه داد: در این مراسم حدود 300 نفر از قرآن‌آموزان این مؤسسه به همراه مسئولان ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی و تبلیغات اسلامی شهریار حضور خواهند داشت.

وطن‌دوست اظهار کرد: مراسم فوق با سخنرانی عباس سلیمی، پیشکسوت قرآنی کشورمان و اجرای گروه تواشیح همراه است.
یادآور می‌شود، مؤسسه قرآنی طلیعه نور کوثر در شهریار، خیابان ولی‌عصر، کوچه شهید حاج‌اسماعیلی واقع شده است.