حسینعلی بیات، مدیرکل فرهنگی ـ هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) گفت: اداره قرآن بنیاد شهید و امور ایثارگران از سال 1383 به برگزاری مسابقات سراسری تفسیر، مفاهیم، قرائت و حفظ قرآن در طول سال اقدام کرده است.
وی ادامه داد: این مسابقات در سه مرحله شهرستانی، استانی و کشوری برگزار میشود؛ در کنار برگزاری این مسابقات، مسابقه قرآنپژوهی در دو مرحله استانی و کشوری برای علاقهمندان انجام میشود.
بیات افزود: در بحث مسابقات قرآنپژوهی با همفکری کارشناسان قرآنی سراسر استان، موضوعی برای مسابقات در نظر گرفته میشود و فراخوان این مسابقات، از تیر ماه تا آذر ماه برای حضور خانوادههای شاهد با تحصیلات بالای لیسانس اعلام شد.
وی تصریح کرد: امسال این فراخوان با موضوع «جامعه سالم اقتصادی از دیدگاه قرآن» در نظر گرفته شد که ابتدا در مرحله استانی و سپس در مرحله کشوری برگزار شد.
وی درادامه به روند ارسال پژوهشها از سراسر استانها اشاره کرد و افزود: استانها موظف هستند که یک نسخه از فعالیت پژوهشی خود را برای داوری ارسال کنند و که پس از دریافت تمام آثار، داوری صورت میگیرد و سپس نتایج کلی از بین 32 اثر، هشت نفر پذیرفته میشوند که در حال حاضر اسامی پژوهشهای منتخب اعلام شده است.
هدف از برگزاری؛ انس خانوادههای ایثارگر با قرآن
مدیرکل فرهنگی ـ هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه تصریح کرد: هدف از برگزاری این مسابقات در بین خانوادههای شهدا، انس این عزیزان با قرآن کریم و تشویق آنان برای تحقیق گسترده در مفاهیم قرآن است.
اعلام اسامی برگزیدگان مرحله کشوری
وی خاطرنشان کرد: رقیه گلصنملو از آذربایجان غربی و علی اکبر مهیمنی از خراسان جنوبی رتبه های اول، اعظم انتظاری تفتی از یزد، جمشید سالاری از کرمانشاه، و صدیقه قاسمی از گلستان رتبههای دوم و ابراهیم قاسمی از مازندران، زینب و میثم مرزبان از کهگیلویه و بویراحمد، زهرا سرخمرد و افسانه لدنی از لرستان رتبههای سوم این دوره از مسابقات قرآن پژوهی را کسب کردهاند.