به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی جشنواره بینالمللی شعر فجر، مهدی قزلی، مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، مجری نهمین دوره جشنواره بینالمللی شعر فجر در محفل شعر قم، در سخنانی ضمن ابزار رضایت از برگزاری این مراسم اظهار کرد: آنچه ما از بزرگان شنیدهایم، این است که در بین هنرها هیچ هنری به قدمت و عمق و گستره شعر در خدمت دین نبوده است.
وی افزود: دهمین محفل از سلسله محافل شعر فجر در حالی برگزار میشود که در بخش رقابتی، رقابت بر روی کتابهای منتشر شده در سال ۹۲ صورت گرفته است. در مجموع این محافل حدود ۲۰۰ شاعر حضور داشتهاند و این تعداد بدون در نظر گرفتن اعضای هئیت علمی و نامزدهایی است که در مراسم اختتامیه در خدمت آنها خواهیم بود.
قزلی تصریح کرد: هر جایگشتی را که برای این ۲۰۰ شاعر در نظر بگیریم، متوجه خواهیم شد که همه سلیقهها را پوشش دادهایم و از هر جریان و هر سلیقهای، شاعرانی در محافل سراسری ما شعرخوانی کردهاند. محافل نهمین دوره جشنواره بینالمللی شعر فجر از مشهد شروع شد و در اقصی نقاط کشور دور زد؛ به کابل، بصره و گنجه سلام داد و اختتامیهاش در قم اتفاق افتاد.
مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان اظهار کرد: قرار بود این جشنواره در کیش برگزار شود، بعد به انزلی، کرج و شهرری هم فکر کردیم. نهایتاً شهری که فکر نمیکردیم اتفاقی در آن برگزار شود، قم بود؛ چرا که برای این شهر برنامههای دیگری در نظر گرفته بودیم. اتفاقاً هماهنگیهای این جلسه با سرعت خوبی برگزار شد و سریع هم به نتیجه رسیدیم.
دبیر اجرایی نهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر در پایان گفت: همزمان با آغاز ایام فاطمیه به این نتیجه رسیدیم که خوب است ادای احترامی هم به مقام شامخ حضرت صدیقه طاهره(س) داشته باشیم و امیدواریم برگزاری این جلسه مورد توجه ایشان قرار بگیرد.
گفتنی است پس از سخنان مهدی قزلی، علی سلیمانی و محمدجواد شرافت آثار خود را بازخوانی کردند.