صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۹۵۵۴۷۳
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۶

گروه فعالیت‌های قرآنی : کاروان قرآنی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی، امشب، ۱۸ اسفندماه در مسجد جامع خرمشهر به اجرای برنامه می‌پردازند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، کاروان قرآنی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، امشب، پس از اقامه نماز مغرب و عشا در مسجد جامع خرمشهر به اجرای برنامه می‌پردازد.

در این محفل معنوی قاریان برجسته سید مصطفی حسینی، نایب‌علی عبداللهی و جواد حیدری به تلاوت آیاتی از قرآن می‌پردازند و سپس در ادامه محمد احراری، حافظ کل قرآن کریم به ارائه محفوظات خواهد پرداخت.

از دیگر برنامه‌های این محفل معنوی سخنرانی حجت‌الاسلام محمدجواد عادل‌پور، امام جمعه موقت خرمشهر است.

یادآور می‌شود، کاروان قرآنی نیروی زمینی ارتش متشکل از قاریان و حافظان وحی طبق روال هر ساله، همزمان با اعزام کاروان‌های راهیان نور به مناطق غرب و جنوب غرب از 13 اسفندماه به این مناطق اعزام شدند و تا 23 اسفندماه به اجرای برنامه و محافل قرآنی می‌پردازند.