محسن تاجالدینی، مدیر انتشارات آیت اشراق در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) درباره کتاب تازه منتشر شده در حوزه عرفان عملی و نظری گفت: پس از کتاب «برد الیقین» که مجموعهای از رسائل عرفانی از حکما و عرفای قدیم بود و از سوی دیگر استقبال علاقهمندان، درصدد تصحیح و تحقیق رساله عرفانی دیگری برآمدیم که به ثمر نشست و با عنوان «شُرب مدام» به زیور طبع آراسته شد.
وی افزود: این کتاب شامل 19 رساله عرفانی است که محمود نجفی آن را تصحیح کرده و گاه توضیحاتی در پاورقی آورده.
تاجالدینی با اشاره به هدف انتشارات از چاپ این کتاب گفت: هدف اصلی از نشر این کتاب، سیراب کردن تشنگان معارف الهی و پویندگان صراط توحید است و امیدواریم مورد توجه مخاطبان قرار گیرد.
وی تصریح کرد: برخی از این رسالهها در گذشته به صورت پراکنده به چاپ رسیده است و بخشی دیگر برای نخستین بار در مجموعه حاضر منتشر شده. این اثر با دو مقدمه از سوی ناشر و مصحح آغاز میشود و در ادامه برای هر رساله معرفی کوتاهی انجام شده که بعد از مقدمه متن رسالهها آمده است.
تاجالدینی ادامه داد: برای آشنایی بیشتر علاقهمندان در پایان کتاب، شرح اصطلاحات جمعآوری شده که در مطالعه این کتاب و سایر کتابهای عرفانی برای مطالعهکنندگان مفید خواهد بود.
وی با اشاره به عناوین رسالهها عنوان کرد: عناوین رسالهها و مؤلفان آنها به همان ترتیبی که در کتاب لحاظ شده، به این شرح هستند: «مقامات القلوب» اثر شیخ ابوالحسن نوری، «فی بیان المکاشفة و المشاهدة» اثر روزبهان بقلی، «منازل القلوب» اثر عبدالله سیمابی، «قواعد العشره» اثر شیخ نجمالدین کبری، «قلب المنقلب» اثر شیخ سعدالدین حمویه، «رساله لطیفه فی الذوقیات» اثر فخرالدین عراقی، رساله الحمد و معناها فی التصوف» اثر فخرالدین عراقی، «تحقیق الروح» اثر تاجالدین اشنوی، «رساله نوریه» اثر شیخ علاءالدوله سمنانی، «رساله فتوت» اثر شیخ علاءالدوله سمنانی، «رساله ذکریه» اثر میرسیدعلی همدانی، «شرح ابیاتی از تائیه ابن فارض»، «رساله نائیه( شرح بیت اول مثنوی)»، «سررشته» اثر عبدالرحمن جامی، «رساله حورائیه» اثر خواجه عبیدالله جامی، «لطایف و معارف» اثر شمسالدین محمد روجی، «سواد الوجه» اثر سیداحمد بن سیدجلالالدین کاشانی و «رساله دقیقه» اثر شیخ عیسی شطّاری.
مدیر انتشارات آیت اشراق در ادامه گفت: پایانبخش کتاب «شُرب مدام»، تراجم، نمایهها از قبیل آیات و روایات، اشعار عربی و فارسی، اصطلاحات، کتابنامه، مآخذ و منابع آمده است.