صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۹۶۴۱۶۱
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۱
مدیر کل دفتر سلامت جمعیت، خانوداه و مدارس:

گروه سلامت: مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت درمان ‌و‌ آموزش پزشکی گفت: اجرایی شدن کامل سیاست کلی افزایش جمعیت در گرو رفع موانع و چالش‌های موجود است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، محمد اسماعیل مطلق در همایش سلامت باروری و افزایش جمعیت از دیدگاه اسلام، اظهار کرد: برای اجرایی شدن کامل سیاست کلی افزایش جمعیت لازم است چالش‌های پیشرو مثل مسکن، اشتغال، اعتیاد و دیگر موانع با همکاری سایر دستگاه های مسئول برطرف شود.

وی خاطرنشان کرد: از جمله عواملی که مانع افزایش نرخ رشد و باروری جمعیت می‌شود افزایش سن ازدواج، بیماری های عفونی، اعتیاد و ایدز هستند.

مطلق بیان کرد: گام نخست سیاست ابلاغی افزایش جمعیت در استان بوشهر اجرا شده است و اکنون لازم است برای سلامت مادران و کودکان برنامه‌ریزی شود.

رئیس دفتر سلامت و جمعیت وزارت بهداشت عنوان کرد: با وجود افزایش آمار طلاق در استان بوشهر خوشبختانه نرخ باروری جمعیت پس از ابلاغ سیاست‌های‌ کلی افزایش جمعیت در برخی شهرستان‌های استان بوشهر بالاتر از نرخ 2.1 است که باید برنامه ریزی مطلوب در این مناطق برای سلامت مادران و کودکان انجام شود.

وی با بیان اینکه نرخ باروری 2.1 جمعیت مطلوب است گفت: در شهرستان هایی که نرخ باروری از 2.1 پایین تر است باید سیاست‌گذاری به سمت حمایت از افزایش جمعیت باشد.