صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۹۷۱۴۹۱
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۱:۱۵
پلارک خبر داد:

گروه جامعه: رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با اشاره به اینکه ۸۰ درصد ضریح جدید قبر مطهر حضرت عباس(ع) به اتمام رسیده است، اتمام ساخت این ضریح و نصب آن را از برنامه‌های سال آینده این ستاد اعلام کرد.

حسن پلارک، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) در خصوص ساخت ضریح حضرت ابوالفضل(ع) گفت: ساخت این ضریح در ایران آغاز شد اما با توجه به خواست مسئولان عراق مبنی بر تکمیل این ضریح در عراق، به شهر کربلای معلی منتقل شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر این ضریح به طور مشترک و با هماهنگی هنرمندان ایرانی و عراقی در کارگاهی در کربلا در حال انجام است و بیش از 80 درصد پیشرفت داشته است.

پلارک اعلام کرد: اتمام ساخت ضریح حضرت عباس(ع) و نصب آن نیز در برنامه های سال آینده ما قرار دارد.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات اعلام کرد: مردم علاقه مند می‌توانند با تحویل کمک های خود به ستاد بازسازی عتبات عالیات در ساخت حرم حضرت عباس(ع) و ضریح جدید آن حضرت مشارکت داشته باشند.

لازم به ذکر است: ابعاد ضریح جدید مانند ضریح قبلی است و تاج قدیمی نیز بازسازی شده و بر روی ضریح جدید نصب خواهد شد.