صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۹۷۹۸۲۴
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۶
از سوی مجمع خیرین قرآنی اصفهان؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: سی‌ویکمین دوره توان‌افزایی و گردشگری قرآنی ویژه مدیران مراکز قرآنی از سوی مجمع خیرین قرآنی استان اصفهان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مجمع خیرین قرآنی استان اصفهان در جهت توان‌افزایی مربیان و مدیران موسسات قرآنی سراسر استان، اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی نموده است که در این راستا سی‌ویکمین دوره برای استان خراسان شمالی و اصفهان برگزار شد.

این دوره از کلاس‌ها، شامل تحقیق و پژوهش در قرآن، اصول مدیریت و رهبری در مؤسسات قرآنی، روش‌های نوین تدریس مفاهیم قرآنی و ... ویژه مدیران مراکز قرآنی از استان‌های خراسان شمالی و اصفهان برگزار شد.

در این دوره توان‌افزایی و گردشگری ویژه مدیران، مسائلی پیرامون مدیریت، روش‌های نوین مدیریتی، بازدید از مراکز قرآنی و استفاده از تجربیات قرآنی مدیران این مراکز مطرح شد.

در این دوره، 16 نفر از مدیران از استان‌های خراسان شمالی و اصفهان حضور بهم رساندند.