صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۹۸۶۲۷۰
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۲
مدیر مهد قرآن بم خبر داد:

کانون خبرنگاران نبأ/ مرجان ناصری: عقیل عارفی اظهار کرد: مسابقه قرآنی احسن‌الحدیث از سوره‌های مؤمنون و نور ویژه اساتید و نخبگان قرآنی در شهرستان بم در حال اجرا است.

عقیل عارفی، مدیر مهد قرآن بم در گفت‌وگو باخبرنگار کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، اعلام کرد: با توجه به اعلام ستاد قرآنی احسن‌الحدیث در مورد برگزاری مسابقه قرآنی سوره مبارکه مؤمنون، این مؤسسه اقدامات اولیه و ثبت‌نام از شرکت‌کنندگان را به انجام رسانده‌ است.

وی بیان کرد: مسابقه قرآنی احسن‌الحدیث از سوره‌های مؤمنون و نور ویژه اساتید و نخبگان قرآنی در شهرستان بم در حال اجرا است.

عارفی ادامه داد: مسابقه قرآنی احسن‌الحدیث 15، در اردیبهشت‌ماه سال آینده برگزار می‌شود و نفرات برتر آن به ستاد قرآنی احسن‌الحدیث معرفی خواهند شد.


مدیر مهد قرآن بم ابراز امیدواری کرد خداوند بهترین پاداش را به جامعه قرآنی کشور که در راستای توسعه و تربیت قرآنی نسل جدید فعالیت می‌کنند، عطا کند.

عارفی ضمن تقدیر و تشکر از خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در راستای توسعه فرهنگ قرآنی اظهار کرد: در تلاش هستیم با همکاری خبرگزاری بین‌المللی ایکنا در آستانه سال جدید، بتوانیم در سایه قرآن و سیره فاطمی(س) فعالیت‌های قرآنی خود را گسترش دهیم.

مدیر مهد قرآن بم ابراز کرد: امیدواریم بتوانیم در بهار 94 با الگو قرار‌دادن قرآن و سیره‌ فاطمی(س) فرهنگ قرآنی را وارد  سبک زندگی مردم کنیم.

وی در پایان از خیران قرآنی خواست با توجه به این که 11 سال از زلزله دلخراش بم می‌گذرد، نسبت به فعالیت‌های مؤسسه مهد قرآن بم که بعد از گذشت سال‌ها در سوله برگزار می‌شود توجه بیشتری داشته باشند و با حمایت خیران نسبت به ساخت و ساز این مجموعه قرآنی که در شرق استان کرمان است، اقدام کنند تا بتوانیم در راستای خدمت به جامعه قرآنی فعالیت‌های پرباری داشته باشیم.