صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۰۰۷۵۱۸
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۳
احمدی دستجردی عنوان کرد:

گروه جامعه: مشاور وزیر آموزش و پرورش شناخت سیره حضرت زهرا(س) را نیاز جامعه امروز و مرتفع‌کننده برخی مشکلات خانوادگی دانست و گفت: روش کار در اداره کل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش مبنی بر گسترش فرهنگ فاطمی در میان زنان فرهنگی و دختران دانش آموزان است.

مهناز احمدی دستجردی، مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به جریان الگودهی به دانش‌آموزان و اولیای آنان با استفاده از سیره حضرت زهرا(س) اشاره و عنوان کرد: شخصیت این بانوی بزرگوار از جنبه نقش‌های دختری، مادری و همسری یک الگوی تمام و کمال است.

وی بر ضرورت شناخت ویژگی های شخصیتی حضرت زهرا(س) برای دانش‌آموزان و خانواده‌ها تأکید و تصریح کرد: نه تنها اداره‌کل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش بلکه سایر بخش‌های این وزارتخانه نیز ترویج الگوی فاطمی را در دستور کار خود دارند.

احمدی دستجردی شناخت سیره حضرت زهرا(س) را نیاز جامعه امروز و مرتفع کننده برخی مشکلات خانوادگی دانست و گفت: روش کار در اداره کل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش مبنی بر گسترش آموزه‌‌ها و فرهنگ فاطمی در میان زنان فرهنگی و دختران دانش آموزان است.

وی ادامه داد: نقش دختری حضرت زهرا(س) در برابر رسول اکرم(ص) الگویی برای دختران، نقش همسری ایشان در برابر امام علی(ع) و نقش مادریشان الگویی برای مادران دانش‌آموزان و عمل به مسئولیت‌های اجتماعی و چگونگی تربیت نسل از سوی صدیقه کبری الگویی برای بانوان فرهنگی در نقش‌ مربی است.

وی برگزاری مسابقه کتابخوانی از زندگانی حضرت صدیقه کبری(س) و معرفی خطبه فدکیه را از جمله فعالیت‌های صورت گرفته برشمرد و اظهار کرد: همزمان با میلاد باسعادت دخت رسول اکرم(ص) فراخوان مقاله در زمینه شناخت شخصیت حضرت زهرا(س) و مستندسازی شخصیت ایشان در دستور کار قرار گرفته است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش از انعقاد تفاهم نامه با سایر دفاتر وزارتخانه و معاونت امور زنان در سال 94 در راستای ارتقای توانمندی‌های بانوان فرهنگی و دختران دانش آموز خبر داد.