صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۰۰۸۶۳۲
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۵
امام جمعه دزفول:

کانون خبرنگاران نبأ/ حسین بصیری‌پور: امام جمعه دزفول با تأکید بر ضرورت گسترش فعالیت‌های قرآنی در کشور گفت: بعضی ظرفیت‌ها در احداث دارالقرآن‌ها مغفول‌مانده که باید لحاظ شود.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، امام جمعه و نماینده ولی فقیه، در دزفول در دیدار مسئول دارالقرآن و معاون پرورشی و تربیت بدنی اداره آموزش و پرورش دزفول گفت: قرآن و اهل بیت(ع) از هم جدا نخواهند شد و در جامعه ما ولایت نمادی برای اتصال به اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است لذا با استناد به فرمایش نبی مکرم اسلام(ص) شایسته است که جایگاه نمایندگی ولی فقیه با قرآن مانوس و مکمل هم باشند.

حجت‌الاسلام قاضی دزفولی با اشاره به ظرفیت‌های بالای شهرستان دزفول تصریح کرد: استفاده از توان، ظرفیت و جایگاه‌ها به صورت توأم سبب پیشرفت در امور خواهد شد و می‌تواند شهرستان دزفول را به عنوان قطب و محور در کشور و حتی در جهان معرفی کند.

وی قرآن را نوری دانست که اسباب درخشش را برای مستعدان فراهم می‌آورد و افزود: علی‌رغم تلاش‌های صورت گرفته به دلیل تجربه کم‌ بعضی ظرفیت‌ها در احداث دارالقرآن مغفول مانده است که باید لحاظ شود.

پورابراهیم در این نشست دارالقرآن دزفول را از موفق‌ترین‌ها در سطح کشور دانست و گفت: فعالیت‌های مرتبت با قرآن و معارف در دارالقران متمرکز شده است، علی‌رغم کمبودها تمام تلاش خود را در راستای تکریم قرآن و معراف مربوطه داشته‌ایم.

معاون پرورشی و تربیت بدنی اداره آموزش و پرورش دزفول با اشاره به دریافت لوح تقدیر از سوی دولت افزود: دارالقران دزفول مرکزی مردمی است که هم‌اینک به عنوان دارالقرآن درجه یک در سطح کشور معرفی شده است و بسیاری از نیروهای قرانی در سطح شهرستان دزفول از این مرکز شروع به کار کرده‌اند.

همچنین در این دیدار اسفنده مسئول دارالقرآن دزفول گزارشی از فعالیت‌های این نهاد را ارائه داد و گفت: در این مرکز ۳ نفر حافظ کل قرآن کریم، ۲۰ نفر حفظ جزء ۵ تا ۱۵، ۱۰۰ نفر جزء ۳ تا ۵، هزار نفر حفظ جزء ۱ تا ۳  و  ۳ هزار نفر حفظ یک جزء از قرآن، تربیت شده‌اند.

وی افزود: راه‌یابی ۴ هزار نفر از آموزش یافتگان به مرحله شهرستان‌ها و ۹۰ نفر به مرحله استانی از فعالیت‌های صورت گرفته در این مرکز دارالقرآن است.