صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۰۱۲۷۲۹
تاریخ انتشار : ۲۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۵
در دیدار پایان سال جامعه قرآنی با خانواده شهدا مطرح شد؛

گروه جهاد و حماسه: پدر شهید امیر احسان ذوالعلی با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی فرزندش گفت: امیر احسان با خلق نیکویی که داشت، بسیاری از جوانان را به جلسات قرائت قرآن جذب می‌کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جامعه قرآنی کشور در دیدار پایان سال خود از خانواده شهدای قرآنی، چهارشنبه، 27 اسفندماه از خانواده شهید امیر احسان ذوالعلی که از شهدای فتنه 88 بودند، دیدار به عمل آورد. در این دیدار رحیم قربانی، رئیس سازمان قرآن و عترت سپاه حضرت رسول(ص) تهران بزرگ نیز حضور داشت.

در این جلسه، عباس ذوالعلی، پدر این شهید در سخنانی اظهار کرد: امیر احسان از همان دوران کودکی همیشه در پی شناختن بود و نسبت به هر چیزی کنجکاوی نشان می‌داد. این شهید از دوران کودکی همیشه همراه من به مسجد می‌آمد و از همان دوران می‌دیدم که وی چه علاقه‌ای به نماز و قرآن دارد. علاقه وی به قرآن در دوران بزرگسالی بیشتر شد و به همین دلیل خود هیئت‌های بسیاری را راه اندازی کرد که در تمامی آن هیئت‌ها جلسات قرآن برپا بود.

وی افزود: مأنوس بودن وی با قرآن تنها یک  فریضه شخصی نبود، بلکه وی با رفتار و گفتارش مبلع قرآن کریم بود. برای نمونه وقتی وی می‌خواست درباره موضوعات مختلف اظهارنظر کند، معمولاً جملاتش را با آیه‌ای از قرآن کریم آغاز می‌شد، حتی زمانی که فردی دچار اشتباه بود سعی می‌کرد با استناد به آیات قرآن وی را امر به معروف کند.

آموختن قرآن به کودکان

ذوالعلی ادامه داد: شهید امیر احسان سعی می‌کرد قرائت را به کودکان بیاموزد، برای همین در کلاس و جلسات قرآنی که بر پا می‌کرد سعی داشت تا حد امکان از روش‌های تشویقی برای جذب جوانان بهره ببرد. مطلب دیگری که درباره وی می‌توانم به آن اشاره کنم اخلاق نیکوی این شهید بود. وی هیچ گاه عصبانی نمی‌شد و اگر دوستانش هم با وی شوخی می‌کردند به گفته خود آنها همیشه با لبخند جواب‌شان را می‌داد.

این پدر شهید گفت: در زمان شهادت وی، تنها ذکر یا زهرا و یا حسین(ع) بر لب داشت و نفس‌های آخر را زمانی کشید که یا حسین(ع) گفت. وی عاشق امام حسین(ع) و اهل بیت بود و در عاشورا که همیشه عزدارا اباعبدلله بود، همیشه از خدا می‌خواست که به فیض شهادت نائل شود که به آرزویش نیز رسید و در راه ولایت شهید شد.

در ادامه این جلسه مرضیه شعبانی، مادر شهید ذوالعلی نیز در سخنانی بیان کرد: پسرم در سال 1365 به دنیا آمد و در زمان شهادت تنها 23 سال داشت، اما خوشحال هستم که وی به آرزویش رسید و در راه ولایت جان خود را فدا کرد و به فیض والای شهادت نائل شد؛ البته این را بگویم که غم دوری این شهید سخت است، چون وی در طول حیات پربار خود هرگز کاری نکرد که کسی از وی رنجیده شود. وی را باید جوانی نام نهاد که عاشق قرآن بود و برای اشاعه مفاهیم قرآن هم هر آنچه که در توان داشت انجام می‌داد.

احترام به پدر و مادر

وی افزود: یکی از آموزه‌های اسلامی که این شهید به شدت روی آن تاکید داشت، احترام به پدر و مادر بود. وی بارها به خواهر و برادرانش سفارش می‌کرد که احترام پدر و مادر جزء واجبات است. برای درک بهتر مثالی می‌زنم. وی طی شبی در ایام عاشورا که مراسم عزاداری و رسیدگی به کار هیئت طولانی شد، به خانه نیامد تا صبح که پدرش خواست برود جویای حال وی شود، دید که در خانه نشسته است. وقتی از وی علت را پرسید، گفته بود که نوکری امام حسین(ع) آرزوی من است و برایش این خواسته از خواب و آسایش خواهد زد، اما احترام به پدر و مادر جای خود را دارد. برای همین چون نخواسته بود که ما را از خواب بیدار کند تا صبح جلوی درب خانه نشسته بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد، معمولاً والدین به فرزندان خود نکات مثبت را یاد می‌دهند، اما امیر احسان شهیدی بود که به همه اطرافیانش درس انسان بودن را می‌داد. برای همین وی با وجود این‌که طول عمر زیادی نداشت، اما عرض زندگی وی به شدت طولانی بود. درباره این شهید باید این نکته را هم اشاره کنم که وی همیشه بخشی از سوره «واقعه» را در جیب داشت و در جلسات قرآن تاکید داشت که در ابتدا این سوره قرائت شود.

این مادر شهید تاکید کرد: سفارش این شهید به همه مردم کشورش این است که همیشه پیرو راه قرآن و ولایت باشند، چون تا زمانی که این دو راه پیش روی آنان باشد، مسیر را به اشتباه طی نخواهند کرد.

در انتهای این جلسه نیز سیدمحمد باقر میرصالح، دوست شهید ذوالعلی نیز در سخنانی تاکید کرد: من راه ولایت را از این شهید آموختم. فردی که حاضر بود در این مسیر جان خود را بدهد که داد. ما مردم نیز برای اینکه پاسدار خون این شهدا باشیم باید هیچ گاه از راه قرآن و ولایت غافل نشویم.

در پایان این دیدار با اهدای لوح تقدیر از خانواده شهید تجلیل به عمل آمد.