صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۰۶۴۶۴۱
تاریخ انتشار : ۱۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۶

گروه جامعه: مدیر بنیاد ملی مد و لباس کشور می‌گوید مبحث عفاف و حجاب از جدی‌ترین بخش فعالیت‌های این مرکز است.

حمید قبادی، مدیر بنیاد ملی مد و لباس کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) بر لزوم همکاری نهادهای مختلف در راستای ترویج فرهنگی حجاب و عفاف تأکید و عنوان کرد: مبحث عفاف و حجاب از جدی‌ترین بخش فعالیتهای مرکز بنیاد ملی مد و لباس و دیگر دستگاه‌های ذی‌ربط بوده و مسئله حائز اهمیت این است که با همکاری همدیگر، کمک کنیم موضوع حجاب و عفاف به عنوان فرهنگی دینی و ملی در جامعه تسری پیدا کند.

ایران وارث سال‌ها عقب‌ماندگی در حوزه طراحی مد اسلامی و ایرانی
وی همچنین در رابطه با فرهنگ‌سازی مد ایرانی و اسلامی گفت: کشور وارث ده‌ها سال و شاید صدها سال عقب‌ماندگی در حوزه طراحی لباس ایرانی و اسلامی بوده و سالها در این حوزه چیزی از خود نداشته است.

قبادی افزود: بعد از تصویب قانون ساماندهی مد و لباس شاهد تلاش چشمگیر دستگاه‌ها در افزایش سهم طراحی و تولیدات داخلی هستیم که خوشبختانه کار آغاز شده و اینکه چه وقت به نقطه ایده‌آل خواهیم رسید زمانبر است، اما باید یادآوری کرد اتفاقات خوبی در این حوزه در جریان است.

وی تأکید کرد: اتفاقاتی که در حوزه عفاف و حجاب صورت می‌گیرد باید توسعه پیدا کند که به نظر من مجموعه مد و لباس کشور و بنیاد ملی مد و لباس در حد بضاعت خود از طریق معرفی نمونه‌ها به جامعه و حمایت‌های معنوی از دست اندرکاران حوزه مد و لباس اسلامی این کار را انجام داده است.

تبدیل ایران به مرکز مد و لباس جهان اسلام با شعار پیش نمی‌رود
وی همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر برنامه‌های بنیاد ملی مد و لباس کشور در رابطه با تبدیل ایران به مرکز مد و لباس جهان اسلام عنوان کرد: این موضوعات در قالب حرف و شعار پیش نخواهد رفت بلکه مشارکت دست اندرکاران، تلاشگران و همچنین استفاده از ظرفیت‌ها و اجرای روش‌های بین‌المللی و تلاش برای عملیاتی کردن آنها را می‌طلبد که هرکدام می‌تواند ما را به سوی رسیدن به این هدف نزدیک کند.