صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۰۸۹۴۰۸
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۹
براتی‌پور:

گروه ادب: شاعر پیشکسوت حوزه ادبیات دینی معتقد است که برای پرورش مطلوب نوقلمان در عرصه ادبیات دینی باید آنها را به کنکاش در اشعار ناب شاعران کلاسیک و کهن ایرانی از رودکی و منوچهری گرفته تا شاعران حوزه شعر نو و سپید معاصر تشویق کنیم.

عباس براتی‌پور، شاعر پیشکسوت کشورمان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) عنوان کرد: در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی رویکرد جوانان به شعر آئینی رو به افزایش بوده و هر ماه شاهد خلق و عرضه آثار قابل توجهی هستیم؛ در عین حال برای رسیدن به شرایط ایده‌آل باید گرایش نسل جدید به مطالعه آثار کهن و گنجینه‌های عظیم ادبی کشور بیشتر شود.

وی با بیان اینکه شعر واقعی و ناب تنها بازی با کلمات نیست، بلکه اطلاعات و نکته‌های بسیاری در آن پنهان است، افزود: برای تقویت سطح آثار نوقلمان باید تخیل آنها را با اطلاعات به روز در زمینه‌های مختلف آمیخته کنیم که این امر با تشکیل جلسات منظم نقد و بررسی کتاب‌ها و اشعار مختلف در استان‌های دور و نزدیک ممکن است.
براتی‌پور با اشاره به تجربه 26 ساله خود در برگزاری جلسات نقد شعر در حوزه هنری گفت: بسیاری از نوقلمان دیروز که با دلهره و تجربه کم در جلسات شعر و داستان شرکت می‌کردند، امروز خود استادانی ماهر و صاحب ذوق هستند.
وی همچنین تصریح کرد: در سال‌های اخیر با رشد مطلوب ادبیات دینی روبه رو شدیم و اشعار بسیار ارزنده به قلم شاعران جوان کشور سروده شد که برگزاری جشنواره‌ها و انجمن‌های شعر استان‌های مختلف در آن موثر بوده است.