صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۰۹۰۵۵۴
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۸
شهرام‌نیا:

گروه ادب: قائم مقام و معاون اجرایی بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از حضور وزرای فرهنگ قطر و بنگلادش در نمایشگاه کتاب تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، امیرمسعود شهرام‌نیا، قائم مقام و معاون اجرایی بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: براساس هماهنگی‌های انجام شده، وزرای فرهنگ قطر و بنگلادش در اردیبهشت‌ماه در نمایشگاه کتاب تهران حضور پیدا خواهند کرد.

وی افزود: رئیس نمایشگاه کتاب بلونیا، روبرتا کیننی نیز قول مساعد داده‌ است تا در بیست و هشتمین دوره نمایشگاه کتاب تهران حضور پیدا کند.

قائم‌مقام و معاون اجرایی بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران همچنین از حضور برخی از نویسندگان سرشناس خارجی در این نمایشگاه خبر داد.

گفتنی است، بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از تاریخ 16 ـ 26 اردیبهشت‌ماه امسال در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.