صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۱۰۶۵۸۷
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۵

گروه فضای مجازی: «بانوی آب و آینه» عنوان تازه‌ترین مسابقه اینترنتی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است که در آستانه‌ میلاد دختر گرامی پیامبر اکرم(ص) بارگذاری شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مسابقه «بانوی آب و آینه» در قالب 14 سوال چهار گزینه‌ای به مناسبت میلاد حضرت زهرای مرضیه(س) بر روی پایگاه اطلاع رسانی مسابقات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به مناسبت میلاد حضرت زهرای مرضیه(س) قرار گرفته است.

موضوعاتی همچون؛ زندگی، سیره، سخنان گهربار، القاب، اسامی و فرزندان حضرت زهرا(س) محور اصلی پرسش‌هایی است که کاربران سایت کانون می‌توانند به آن پاسخ دهند.

برای شرکت در مسابقه «بانوی آب و آینه» مدت 20 دقیقه زمان تعیین و پایان مهلت شرکت در این رقابت نیز روز 13 خردادماه سال جاری، همزمان با میلاد حضرت مهدی موعود(عج) اعلام شده است.