به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن، محمدعلی همتی، معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی از آغاز اجرای طرح ارتقای کیفیت هتلینگ مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی در سال جاری خبر داد و عنوان کرد: طرح ارتقای کیفیت هتلینگ مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی توانسته است در عرصه سلامت کشور تاثیرات بنیادین به همراه داشته باشد.
وی تصریح کرد: سازمان تامین اجتماعی به عنوان دومین تولید کننده درمان کشور با دارا بودن 356 مرکز درمانی، شامل71 بیمارستان و285 مرکز سرپایی، اقدامات اساسی در راستای اجرای بخشی از طرح تحول نظام سلامت کشور طی سال 93 انجام داده است.
همتی با بیان اینکه اجرای تعرفه کتاب ارزش نسبی خدمات سلامت و حضور پزشکان مقیم در مراکز درمانی ملکی از جمله اقدامات انجام شده در طرح تحول نظام سلامت بوده، گفت: این امر به سهم خود تاثیر بسزایی در رضایتمندی پزشکان داشته و موجب ارتقاء کمی و کیفی خدمات درمانی به بیمه شدگان سازمان شده است.
وی اظهار داشت: سازمان تامین اجتماعی تا پایان آذر ماه سال گذشته، با 9هزار و 18 تخت فعال، به 676 هزار و 363 بیمار بستری، 380 هزار و 754 مورد عمل جراحی و 39 میلیون و 185 هزار و 182 ویزیت سرپایی در مراکز درمانی ارائه خدمت کرده است.
همتی افزود: ارائه خدمات هتلینگ با کیفیت به خدمت گیرندگان، یکی از موضوعات مهم و کلیدی در ارتقای رضایتمندی مراکز درمانی است که درسیاست های تحول نظام سلامت کشور بدان پرداخته شده است.
وی با بیان اینکه معاونت درمان سازمان تامین اجتماعی به منظور یکپارچه سازی و ارتقای خدمات هتلینگ و استاندارد سازی آن بر اساس نیازهای بیمهشدگان، یکی از برنامههای عملیاتی سال 94 را به این طرح اختصاص داده است، افزود: اهداف این طرح در 7 محور ساختمان و تاسیسات، تجهیزات و امکانات، خدمات رفاهی، خدمات نظافت و بهداشت، امور اداری و گردش کار و تغذیه بیمار و منابع انسانی اختصاص مییابد و طی بازه زمانی دو ساله اجرا خواهد شد.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی خاطرنشان کرد: طرح ارتقاء هتلینگ مراکز درمانی یک برنامه سازمانی است که برای اجرای مناسب آن، همکاری تمامی ارکان سازمان ضرورت دارد.
دکترهمتی تصریح کرد: حوزه معاونت درمان سازمان تامین اجتماعی به منظور اجرای بهینه طرح و استفاده از توان علمی و دانش سازمانی، نسبت به تشکیل ستاد اجرایی طرح ارتقاء هتلینگ در ستاد مرکزی سازمان اقدام کرده است.
وی اظهار امیدواری کرد تا در سالهای آتی آثار اجرایی این طرح، دستاوردهای گسترده ای در ایجاد جامعه ای سالم که یکی از اساسی ترین عوامل ایجاد توسعه پایدار در کشور است، فراهم آورد.