صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۱۲۷۸۳۰
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۰

گروه اندیشه:کتابخانه تخصصی آثار امام خمینی(ره) همزمان با سالگشت ولادت بنیانگذار کبیر انقلاب با حضور خلیلی، سرپرست جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام حمزه، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه پیام نور استان و دکتر رضایی، رئیس پیام‌نور مرکز شهرکرد در این دانشگاه افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، سیروس رضایی، سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان در این آیین ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت زهرا(س) و فرزند بزرگوارشان امام خمینی(ره)، گفت: کتابخانه تخصصی امام خمینی(ره) با اختصاص 600 جلد کتاب از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان و با مشارکت موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(ره) نمایندگی اصفهان در کتابخانه مرکزی دانشگاه پیام نور مرکز شهرکرد گشایش یافت.

وی تسهیل دسترسی دانشجویان و دانشگاهیان به مجموعه آثار بنیانگذار انقلاب برای انجام پژوهش و تحقیق در زمینه آثار امام راحل(ره) را از اهداف راه‌اندازی کتابخانه تخصصی امام خمینی(ره) دانست.

رضایی اظهار کرد: راه‌‌اندازی این کتابخانه تخصصی با توجه به درخواست دانشگاه پیام ‎نور در اواخر سال 93 به معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد استان در دستور کار قرار گرفت و همزمان با سالگشت ولادت بنیانگذار انقلاب این مهم محقق شد.