صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۱۵۷۵۷۰
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۱
در دومین شب از یازدهمین همایش استادان تفسیر؛

گروه حوزه‎های علمیه: سه تن از مفسران و محققان قرآنی در دومین شب از یازدهمین همایش استادان تفسیر با حضور حضرات آیات مکارم شیرازی و یزدی تجلیل شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن (ایکنا) در این مراسم که دیشب 27 فروردین ماه در دارالقرآن علامه طباطبایی برگزار شد از آیت‎الله سیدکمال الدین فقیه ایمانی و حجج اسلام و المسلمین علی اکبر بابایی و رضایی اصفهانی تجلیل شد.
تجلیل از آیت الله فقیه ایمانی به علت تدوین تفسیر نورالقرآن به زبان انگلیسی که مورد توجه مسلمانان در اروپا و آمریکا قرار گرفته صورت گرفت. این روحانی مقیم اصفهان این تفسیر را در 20 جلد تالیف کرده که مورد استقبال در دیگر کشورها صورت گرفته است و نامه‎های متعددی از این کشورها در تقدیر از ایشان به دفترشان ارسال شده است.
همچنین از محمدعلی رضایی اصفهانی به علت تالیف تفسیر مهر، ترجمه قرآن و تالیف ده‎ها اثر گرانقدر در حوزه قرآنی و از علی اکبر بابایی به علت تالیف کتاب قواعد تفسیری و پرداختن به مباحث روش‎شناسی تجلیل شد.
آیات مکارم شیرازی و محمد یزدی نیز در این مراسم در سخنانی از روند رو به رشد تفسیر در حوزه ابراز خرسندی کرده و بر ضرورت اهتمام بیشتر به آن تاکید کردند.
همچنین در این مراسم قرار بود از آیت الله خزعلی نیز تجلیل شود که به علت کسالت و حضور در بیمارستان در این مراسم حضور نیافت.