صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۱۸۳۳۵۴
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۱
با موافقت نمایندگان؛

گروه اقتصاد: نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به طرح نحوه پیگیری تحقق سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی اعضای شورای هماهنگی و پیگیری تحقق اقتصاد مقاومتی را مشخص کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی امروز سه‌شنبه، 1 اردیبهشت 93، در جریان رسیدگی به طرح نحوه پیگیری تحقق سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی ضمن بررسی و تصویب کلیات این طرح، مواد یک و دو را نیز بررسی کردند.

در ابتدای این رسیدگی، سخنگوی کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی در مورد طرح مذکور گزارشی ارائه کرد. دو تن از نماینگان مجلس به عنوان مخالف و دو نفر به عنوان موافق ثبت نام کرده بودند که با توجه به اینکه مخالفان صحبت نکردند کلیات طرح مذکور به رأی گذاشته و تصویب شد.

در ادامه این جلسه، مواد این طرح به رأی نمایندگان گذاشته شد.

بر اساس ماده 1 این طرح، شورای هماهنگی و پیگیری تحقق اقتصاد مقاومتی که در این قانون، شورا نامیده می‌شود، مرکب از معاون اول رئیس‌جمهور، نائب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی و معاون اول قوه قضائیه است تا نسبت به هماهنگ‌سازی، تعیین اولویت‌های برنامه‌های سه قوه، تعیین شاخص‌های مربوطه و پایش مستمر آنها و پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی اقدام کند.

شناسایی سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی از سوی کارگروه مشترکی از قوای سه‌گانه

منتخبان مردم در مجلس شورای اسلامی همچنین در جریان بررسی طرح نحوه پیگیری تحقق سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی ضمن موافقت با ماده 2 این طرح، شناسایی سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی را برعهده کارگروه مشترکی از قوای سه‌گانه قرار دادند.

براساس این ماده، کارگروه مشترکی از قوای سه‌گانه با انتخاب شورا ظرف مدت 6 ماه پس از ابلاغ این قانون موظف است در صورت لزوم با کسب نظر کارشناسی صاحب‌نظران قوانین و مقررات مغایر با سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی را شناسایی کند تا به منظور اصلاح، پالایش و یا لغو آنها از طریق شورا اقدام قانونی به‌عمل آید. پس از تنقیح قوانین در مواردی که خلأ قانونی دیده شود، طبق آیین‌نامه داخلی مجلس نسبت به ارسال لایحه یا تدوین طرح اقدام می‌شود.