صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۱۸۵۵۵۳
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۵

گروه هنر: هنرجویان کلاس‌های فیلمسازی شهروندی پنجمین جشنواره فیلم شهر، ۱۵۰ فیلم ۱۳۷ ثانیه‌ای می‌سازند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر، کلاس‌های آموزش فیلمسازی بخش محله (شهروندی) جشنواره شهر، از 22  فروردین‌ماه و همزمان با میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) در 14 فرهنگسرای تهران آغاز شده و این کلاس‌ها با 1000 هنرجو ادامه دارد.

این کلاس‌ها تا یک ماه ادامه خواهد داشت و در پایان دوره آموزشی، هنرجویان با امکاناتی که در اختیارشان گذاشته می‌شود، 150 فیلم کوتاه 137 ثانیه‌ای خواهند ساخت که این فیلم‌های کوتاه توسط هیئت داورانی از سینماگران شناخته شده در حوزه سینمای اجتماعی و شهری بررسی خواهند شد و به پنج اثر برگزیده تندیس جشنواره فیلم شهر، دیپلم افتخار و یک دوربین فیلمبرداری HD خانگی اهدا می‌شود.

همچنین تعدادی از فیلم‌های برگزیده، در برنامه‌های تصویری جشنواره شهر استفاده خواهد شد. کلاس‌های آموزشی فیلمسازی شهروندی جشنواره فیلم شهر شامل کارگردانی، فیلمنامه‌نویسی و تصویربرداری است که روزهای زوج در 14 فرهنگسرای تهران برگزار می‌شود.

پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از سوم تا دوازدهم خردادماه به دبیری سیاوش حقیقی برگزار می‌شود.