صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۱۸۵۶۲۶
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۹

گروه سلامت: همایش سلامت با عنوان ایمنی غذا از مزرعه تا سفره با تأکید بر‌ الگوهای صحیح مصرف و پیشگیری از بیماری‌های ناشی از تغذیه ناسالم برگزار شد.

به گزارش‌ خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، کمیته امداد امام خمینی(ره) استان تهران، همایشی را در آغاز هفته سلامت با عنوان با «ایمنی غذا از مزرعه تا سفره با تأکید بر الگوهای صحیح مصرف مواد غذایی و پیشگیری از بیماری‌های ناشی از تغذیه ناسالم» را در کانون فرهنگی تربیتی مالک اشتر برای مددجویان تحت حمایت خود برگزار کرد.
مددجویان حاضر در این همایش با نقش تغذیه از جمله مواد غذایی، طبخ غذا با درجه حرارت مناسب، هرم غذایی و غیره، مطالب مفید و کاربردی آشنا شدند.