صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۱۹۱۰۵۵
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۵
غفران‌نیا:

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیر مؤسسه جامعة‌القرآن تبریز گفت: ارزیابی و نظارت مؤسسات قرآنی از سوی نهادهای مرتبط با امر قرآن، صادقانه انجام نمی‌شود.

غفران‌نیا، مدیر مؤسسه جامعة‌القرآن تبریز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان این مطلب گفت: با اشاره به ‌خبری مبنی بر اینکه قرار شده است که پس استقرار دبیرخانه هیئت رسیدگی به امور مؤسسات ‌قرآن و عترت در سازمان دارالقرآن‌ و آغاز فعالیت این دبیرخانه‌ در سال ۹۴ نظارت بر عملکرد مؤسسات قرآنی استان‌ها برعهده اتحادیه‌های استانی قرار گیرد، گفت: ارزیابی و نظارت مؤسسات قرآنی، چه از سوی اتحادیه مؤسسات قرآنی‌ ـ مردمی و چه از سوی دارالقرآن، صادقانه و شایسته انجام نمی‌شود.

وی با بیان نمونه‌ای از ارزیابی و نظارت طی سال‌های گذشته عنوان کرد: در سال‌ گذشته، 20 مؤسسه قرآنی به‌عنوان برترین مؤسسات قرآنی ـ مردمی انتخاب شدند که این ارزیابی نامناسب صورت گرفت و بدون هیچ معیار و سنجشی انجام شد که باید در سراسر کشور یک یا 2 مؤسسه به‌عنوان برترین با معیار مشخصی تعیین می‌شد، که متأسفانه نشد.

نظارت از سوی سازمان دارالقرآن صورت گیرد

مدیر مؤسسه جامعة‌القرآن تبریز در ادامه گفت: هدف از تشکیل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی رسیدگی به مشکلات و راه‌حل برای امور‌ است، ولی متأسفانه اتحادیه درگیر مسائل و مشکلات‌ داخلی ‌و اعضا‌ خود است و هیچ‌گونه تلاشی در برطرف کردن مشکلات ‌نمی‌کند به همین منظور اگر نظارت و ارزیابی از سوی سازمان دارالقرآن با معیارهای مناسب سنجیده شود، بهتر است.

اتحادیه کاری در قبال مؤسسات انجام نمی‌دهد

غفران‌نیا اظهار کرد: مؤسسه جامعة‌القرآن تبریز هر‌گونه کمک و مشارکتی در روند فعالیت‌های قرآنی خود داشته باشد‌، از دارالقرآن کمک گرفته است زیرا اتحادیه هیچ کاری برای مؤسسات انجام نمی‌دهد.