صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۲۰۴۸۱۵
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۴
‌شائیلوزاده تأکید کرد:

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: در ارزیابی و نظارت بر مؤسسات قرآنی در ابتدای امر باید آئین‌نامه اجرایی تعریف شود و ابلاغی صورت گیرد و پس از ابلاغ، به مؤسسات‌‌ یک سال فرجه داده شود تا ‌بر اساس آن آئین‌نامه فعالیت‌های خود را در یک قالب مشخص سوق دهند.

حسین شائیلوزاده، مدیر اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت استان البرز در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب گفت: ساماندهی و ارزیابی مؤسسات قرآنی کاملاً ضروری است و نیاز است که انجام شود.

وی ادامه داد: در برخی موارد شاهد هستیم که مؤسسات قرآنی فعالیتشان در حد یک مؤسسه نیست و حتی غیر‌فعال هم شده است که بسیار جای تأسف دارد.

مدیر اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت استان البرز افزود: در ارزیابی و ساماندهی مؤسسات قرآنی، نیاز است لایه‌های تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی در سطح بالاتر هماهمنگی ایجاد شود و برنامه‌ریزان مشخص شوند که مؤسسات تحت چه نظام و سیستمی کار کنند.

تعریف آئین‌نامه اجرایی ارزیابی مؤسسات قرآنی

وی ادامه داد: در حال حاضر برخی از مؤسسات مجوز از سوی سازمان اوقاف، ارشاد و تبلیغات دارند که نوعی نابسامانی در امور مؤسسات است.

شائیلوزاده افزود: در ارزیابی و نظارت بر مؤسسات قرآنی در ابتدای امر باید آئین‌نامه اجرایی تعریف شود و ابلاغی صورت گیرد که پس از ابلاغ به مؤسسات‌، یک سال فرجه داده شود تا مؤسسات قرآنی بر اساس آن آئین‌نامه فعالیت‌های خود را در یک قالب مشخص سوق دهند.

مدیر اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت استان البرز اظهار کرد: در حال حاضر، با توجه به پراکندگی که ‌بین موؤسسات قرآنی وجود دارد، نتیجه حاصله صحیح نخواهد بود و حق برخی از مؤسسات قرآنی که فعالیت خوبی دارند‌، ضایع خواهند شد.