به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) حجتالاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف در جلسه «هماندیشی با اصحاب رسانه» که امروز، ششم اردیبهشتماه در آستانه برگزاری سی و دومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن در سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد، اظهار کرد: زمانی که یک المپیاد علمی، ورزشی و ... در کشور برگزار میشود بحث پوشش این رویدادها بسیار اهمیت دارد که البته این رویدادها همواره به صورت روتین از سوی رسانهها به خوبی پوشش داده میشود.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: اما مسابقات بینالمللی قرآن جمهوری اسلامی ایران که به شکل المپیاد علمی و... نیست و بار تبلیغی و ترویجی دارد آنطور که باید از سوی رسانهها مورد توجه قرار نمیگیرد در حالی که مهمترین ابزاری که باید در اختیار این مسابقات قرار بگیرد رسانه است.
توجه رهبر معظم انقلاب به مسابقات بینالمللی قرآن بینظیر است
وی با اشاره به اهمیت روابط قرآنی در بخش بینالملل، عنوان کرد: مقام معظم رهبری به عنوان شخص اول نظام، توجه ویژهای به این رویداد دارند و جمع این متسابقان را به حضور میپذیرند و در جمع متسابقان این رقابتها به ایراد سخنرانی میپردازند و البته باید از این فرصت استثنایی به خوبی بهره بگیریم.
حسینی یادآور شد: امروز در برخی رویدادهای فرهنگی، رسانه، جایگاه خود را به خوبی شناخته است و اگر قرار است یک رویداد علمی، ورزشی، هنری و... در کشور برگزار شود نیازی نیست انرژی خاصی صرف اطلاعرسانی و تبلیغات آن انجام شود؛ چرا که رسانهها به خوبی در این حوزهها ورود پیدا میکنند.
مسابقات بینالمللی قرآن نیازمند بسترسازیهای لازم در جامعه است
وی در ادامه گفت: در بحث مسابقات بینالمللی قرآن جمهوری اسلامی ایران نیز باید مقدماتی را انجام داده و به بسترسازی لازم در این زمینه بپردازد تا این مسابقات نیز همانند دیگر رویدادهای علمی، ورزشی و... نه تنها در جامعه خودمان بلکه در دنیا شناخته شود.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف در این بخش از سخنان خود به انجام مقایسهای میان حافظان قرآن بعد از انقلاب با قبل از انقلاب پرداخت و افزود: امروز چند هزار حافظ کل قرآن در کشور داریم و این در حالی است که تعداد حافظان قرآن قبل از انقلاب به تعداد انگشتان دست هم نمیرسید و طبیعی است که رسانهها باید در این حوزه نیز ورود داشته و به جریانسازی و معرفی این حافظان قرآن بپردازند.
وی با اشاره به اقداماتی که برای برگزاری سی و دومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن جمهوری اسلامی ایران انجام شده است، اظهار کرد: امسال خیلی تلاش شده است تا مسابقات بینالمللی قرآن جلوههای سمعی و بصری خاص داشته باشد و تلاش داریم برنامههای جانبی خاص و ویژهای را برای امسال داشته باشیم.
حسینی عنوان کرد: اجرای برنامههایی متناسب با گروه سنی نوجوانان و جوانان و خانوادهها، اجرای روزانه تئاتر قرآنی، برگزاری نمایشگاه قرآنی و... از جمله برنامههای جنبی ما در سی و دومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن است.
مسابقات بینالمللی قرآن بحث وحدت مسلمانان را دنبال میکند
وی با بیان اینکه در بعد بینالمللی بحث وحدت مسلمانان را دنبال میکنیم، افزود: امیدواریم همانطور که در حوزه بینالملل تلاش میشود تا شاهد بحث وحدت مسلمانان باشیم در فضای داخلی نیز شاهد انس با قرآن باشیم. رسانهها باید به مقوله انس با قرآن بپردازند.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص انس با قرآن، اظهار کرد: سازمان اوقاف از جمله سازمانهایی است که تلاش دارد اقداماتی در جهت انس عمومی جامعه با قرآن داشته باشد چرا که ما مسلمانان باید طوری با قرآن مأنوس شویم که اگر قرار است کاری انجام دهیم یک آیه قرآن مرتبط با آن کار جلوی چشم ما ظاهر شود و قرآن در آن لحظه ما را هدایت کند.
وی با بیان اینکه با برگزاری مسابقات ورزشی، هنری و... در کشور شاهد ارتقای یکسری شاخصها در جامعه هستیم، گفت: زمانی که مسابقات بینالمللی قرآن اتفاق میافتد شاخصها تا چه میزان ارتقا پیدا میکند؟ و این موضوعی است که باید از رسانهها دنبال شود.