صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۲۲۳۰۳۲
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۷
به‌مناسبت گرامیداشت مقام معلم؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: همزمان با آغاز هفته معلم، مراسم تجلیل از مربیان جامعةالقرآن الکریم استان تهران از هفتم اردیبشهت‌ماه آغاز شد و تا هفته آینده انجام می‌شود.

منیر روحی، مسئول جامعةالقرآن الکریم و اهل‌ بیت(ع) شعبه رسالت بانوان بزرگسال در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: طی برگزاری مراسم تجلیل از اساتید جامعةالقرآن استان تهران‌‌ روز گذشته، هفتم اردیبهشت‌ماه حدود 60 معلم از چهار شعبه جامعةالقرآن تهران به اردویی دعوت شدند.

وی با اشاره به اینکه اردوی فوق به‌منظور تشکر از زحمات مربیان دعوت شده بود، تأکید کرد: این مراسم طی یک هفته و در راستای گرامیداشت و پاسداشت مقام معلم ادامه خواهد داشت و تا هفته آینده از سایر مربیان این شعبه در استان تهران تجلیل می‌شود.

روحی با تأکید بر اینکه جامعةالقرآن استان تهران دارای 300 مربی بانو و آقا است، اظهار کرد: همچنین طی جشن و مراسمی که درون شعبه رسالت برگزار می‌شود از مربیان این مرکز نیز تجلیل می‌شود.